• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

L’Escola Germans Corbella escollida pel projecte “juntos, alcanzando un sueño”

Dotat amb 90.000€ ‘pel MEC, els mestres dels tres centres seleccionats compartiran coneixements i experiències in situ

24/03/2015 - Redacció

148 escola corbella K9021El Ministeri d’Eduació ha concedit 90.000€ per a la realització del projecte “Juntos, alcanzando un sueño” en què participen l’Escola Germans Corbella, el Ofra VistaBella de Santa Cruz de Tenerife i el Maestra Caridad Ruiz de Sanlúcar de Barrameda.

Aquest projecte s’emmarca dins del disseny de propostes per la millora de l’aprenentatge de l’alumnat i concretament té com a objectiu compartir les bones pràctiques educatives que porten a terme aquests tres centres seleccionats.

D’aquesta manera, l’escola Germans Corbella aportarà la seva experiència en l’aprenentatge col·laboratiu, el centre de Tenerife aportarà els seus coneixements en la utilització de les Tecnologies de la Informació i Comunicació i de l’e-learning i per últim, el centre de Sanlúcar, compartirà les seves bones pràctiques en Educació Inclusiva per les quals van guanyar el Premi Marta Mata d’Educació l’any 2010

Gemma Vilaplana, directora de l’escola Germans Corbella explica que els mestres del centre han participat durant quatre cursos amb l’equip d’en Pere Pujolàs de la Universitat de Vic seguint el programa Cooperar per Aprendre / Aprendre a Cooperar: “La idea és fer un intercanvi a tres bandes: cada escola visitant farà una formació a l’escola que acull i a l’hora veurà in situ l’experiència que porta a terme l’escola que es visita. A més a més, cada escola, quan faci d’amfitriona, buscarà una persona reconeguda del seu punt fort, per fer una xerrada sobre el tema”. En el cas de Cardedeu, es comptarà amb la presència ja confirmada d’en Pere Pujolàs.

Compartir bones pràctiques contribuirà, assegura Vilaplana, a millorar la qualitat de la nostra educació.
148 escola corbella K9017