• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Debut del FC Cardedeu amb victòria a la Primera Catalana

Dos centres de Morales van propiciar els dos gols blancs i vermells

06/09/2017 Redacció

El primer partit de la història del FC Cardedeu a la Primera Catalana es va fer el primer cap de setmana de setembre. I va ser a camp propi, amb molt de públic, i victòria.

2 a 1 va ser el resultat davant el CE Farners, amb gols de Jordi Altimira i Arnau Fortuny a passades de Morales. L'equip, entrenat per Jordi Lopez, va presentar una primera alineació amb Matamala, Buil, Mola, Guijarro, Casals, Morales, Ramirez, Valls, Anglada, Beltran i Fortuny. Ja en la segona part Altimira va entrar per Ramirez, Oretega per Valls, Vallès per Anglada i Argemí per Beltran.

Llegeix més:175 Debut del FC Cardedeu amb victòria a la Primera Catalana

Volem urnes i vots!

Parlaments, sopar i música a un mes del 1-O

05/09/2017 Redacció

174 falta un mes  N2931

El primer de setembre, l’ANC i Suma+e van voler celebrar que només falta un mes per a la data del referèndum.

L’escenari de la plaça Alsina tenia al darrera un mural inacabat, amb els color i estàtica de la campanya pel SI. Alfred Sa, de l’ANC va recordar també que 10 dies per l’11 de setembre i 5 perquè el Parlament aprovi la Llei de Transició. Parla davant unes 110 persones i destaca que aquests dies el Parlament tindrà molta importància i la gent també, “perquè serà necessari per defensar-nos”

Llegeix més:174 Volem urnes i vots!

Un cotxe perd el control i bolca a la carretera de Dosrius

La policia local va haver de desviar el trànsit pels carrers propers

01/09/2017 Redacció

174 suc cotxe bolcat crtra dosrius

El passat 12 d’agost, poc abans de quarts de dotze del matí, un cotxe amb la L de nou conductor va bolcar espectacularment a la carretera de Dosrius, a l’alçada de l’escola de les Aigües.

Va topar contra tres cotxes que estaven aparcats, danyant severament a dos d’ells, un, amb matrícula B i dues lletres. La pèrdua de control va ser sense que intervingués cap altre vehicle.

Llegeix més:174 Un cotxe perd el control i bolca a la carretera de Dosrius

Dei Furbi preestrena “Oklahoma” al Centre Cultural

La companyia ho va fer a canvi de la cessió de l'espai i va ser gratuïta i oberta al públic

31/08/2017 Redacció

La companyia Dei Furbi va fer residència artística al Centre Cultural Cardedeu del 5 al 14 de juliol, des d’on van preparar el seu nou espectacle “Oklahoma” que es fa al Teatre Lliure dins el Festival Grec de Barcelona.

A canvi de la cessió del teatre per al seu procés de creació artística i tècnica, Dei Furbi van fer una preestrena de l’espectacle "Oklahoma" gratuïta i oberta al públic el 14 de juliol.

Aquestes residències són una de les accions de l’Ajuntament de suport a la producció cultural professional, i sempre amb un retorn pel municipi. Ja fa anys Brams, Pep Bou i Mar Gomez la van fer i per l’octubre es preveu que Sònia Sánchez, la balladora de flamenc, la realitzi.

Llegeix més:174 Dei Furbi preestrena “Oklahoma” al Centre Cultural

Un dels actes més desconeguts de la Festa Major

A les Matinades hi participa qui vol, però és la gent de sempre, i en fa una activitat de les més entranyables de la Festa Major

31/08/2017 Redacció

174 35N2077

Per veure el reportatge fotogràfic feu clic en l'enllaç següent https://goo.gl/KMP5mX

Comença a les set del matí del diumenge, en un ambient quasi íntim en una plaça Sant Joan on encara queda algú dormint en bancs després de la farra de la nit anterior.

No són més de vint persones, incloent als músics, grallers i percussionistes i amb la seva tonada característica van cap a Can Barba, on es toca una peça. Després de comprovar que no donen res, se segueix cap a Ca la Lola. Aquest forn és més generós i dóna una safata amb talls de coca.

Llegeix més:174 Un dels actes més desconeguts de la Festa Major

Torneig de futbol Històrics del Vallès Oriental pel CF Vilanova

El FC Cardedeu va caure a semifinals amb el CF Mollet

30/08/2017 Redacció

La 7a edició del torneig Històrics del Vallès Oriental ha comptat amb la presència dels tres equips de més categoria de la comarca, l’EC Granollers, el CF Mollet i el FC Cardedeu, i de cinc equips de Tercera Catalana: CF Vilamajor, UE Sant Celoni, CE Llinars, UE Montmeló i CF Vilanova. Enguany hi ha dos equips més que en l’edició anterior, CF Mollet que ha estat una de les seus i UE Sant Celoni.

La idea d’organitzar el torneig va néixer de Julián López, president del FC Cardedeu que es va posar en contacte amb altres clubs de la comarca i van organitzar la competició que pretén anar creixent temporada rere temporada i està oberta a tots els clubs del Vallès Oriental que tinguin un mínim de 75 anys.

Llegeix més:174 El Torneig de futbol Històrics del Vallès Oriental pel CF Vilanova

Ramon Comas mor als 95 anys

El que fou alcalde durant 16 anys, va ser una persona controvertida que va dirigir amb passió l’evolució de Cardedeu els primers anys de la Transició

30/08/2017 Redacció

174 mort ramon comas 1

Diumenge 30 de juliol, de matinada, va morir als 95 anys Ramon Comas i Duran, alcalde de Cardedeu per Convergència i Unió (CiU) durant 16 anys: des de les primeres eleccions democràtiques del 1979 fins al 1995. Dilluns a 2/4 de 5 de la tarda es va fer la cerimònia de comiat a l’església de Santa Maria i l’Ajuntament va posar les banderes a mig pal.

Havia estat tinent d’alcalde i regidor de l’Ajuntament franquista que estava presidit per Josep Mas Jordà i va guanyar les primeres eleccions de la Democràcia, per CiU el 1979. Reelegit, va ser alcalde fins en 1995, en què una coalició va donar l’alcaldia a Cristina Viader (PSC) i el va desbancar quedant a l’oposició. Discrepàncies amb el seu grup el van portar a fer una partit nou, el CAIS, “Cardedeu ara i sempre”, on van treure un regidor, que en els quatre anys del mandat es va anar tornat.

Llegeix més:174 Ramon Comas mor als 95 anys

L’ANC posa un marcador que fa el compte enrere fins l’1 d’octubre

A l’acte els assistents van posar el menjar i beure i els Torrabastons les havaneres

29/08/2017 Redacció

174 marcador per 1 oct  N1176

El 14 de juliol es va inaugurar un marcador compte enrere fins l’1 d’octubre a Sant Corneli. L’acte el va organitzar l’ANC amb havaneres i rom cremat per celebrar la proximitat del Referèndum.

En l’acte de presentació es va dir “serem cridats a les urnes en un referèndum vinculant i d'efectes immediats, on decidirem sobre la independència de Catalunya. Per tenir ben present el temps que falta per arribar-hi tenim aquest marcador”

Llegeix més:174 L’ANC posa un marcador que fa el compte enrere fins l’1 d’octubre

L’Ajuntament subhasta dues parcel·les municipals d’ús industrial per finançar la reforma de la Tèxtil Rase

Els espais estan ubicats al sector PMU 24 del Polígon Sud i surten amb un preu inicial que superen juntes els 800.000€

29/08/2017 Redacció

L’Ajuntament ha posat a subhasta dues parcel·les de titularitat municipal provinents de la cessió de l’aprofitament del sector urbanístic PMU 24 “Zona d’indústria del carrer Mogent”, al Polígon Sud.

L’objectiu de la venda d’aquestes parcel·les és aconseguir finançament per, juntament amb els ajuts de la Mesa de Concertació de la Diputació, afrontar la reforma de la Tèxtil Rase en base al projecte que s’està redactant, i convertir-la en un gran espai per a la cultura popular i associativa i per al foment de la creació i la formació artística. La reforma d’aquest equipament cultural és un dels objectius prioritaris del Pla d’Actuació Municipal d’aquest mandat.

Llegeix més:174 L’Ajuntament subhasta dues parcel·les municipals d’ús industrial per finançar la reforma de...

Núria Busquet guanya el premi Pare Colom de narrativa amb “Partícules de nucli”

La poeta i traductora cardedeuenca veurà publicada així la seva primera novel·la a l’octubre

28/08/2017 Redacció

174 nuria busquet

L’ajuntament mallorquí d’Inca organitza el premi Pare Colom de narrativa i en aquesta edició ha guanyat l’obra “Partícules de nucli”, primera novel·la de Núria Busquet, que es publicarà durant el proper octubre.

Busquet ha estat, fins ara, reconeguda poeta i una de les impulsores del PAM, poesia a manta, que anualment omple Cardedeu d’activitats relacionades amb aquesta disciplina literària.

Així les seves obres han estat sempre curtes, i per a explicar una història més llarga ha seguit una tècnica que ja domina.

Llegeix més:174 Núria Busquet guanya el premi Pare Colom de narrativa amb “Partícules de nucli”