• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

La Feria d'Abril trasllada als cardedeuencs a Andalusia

La pista coberta del Pompeu Fabra salva la festa de la mullena

Redacció

feria dabril IMG 6110Diumenge 4 de maig, per cinquè any consecutiu, l'AV del barri de l’Estalvi organitza la Feria de Abril. El dia va començar amb molt de sol, a primera hora es podien escoltar Sevillanes i a poc a poc es va anar omplint. La decoració de fanalets i geranis i les llargues taules col·locades de manera que tothom podés mirar l’escenari, traslladava l'ambient andalús a la pista coberta del Pompeu Fabra.

Per l’avinguda 11 de setembre i pel parc, genets i carruatges amb gent engalanada, senzillament passejant, lluint, creant expectació, encomanant entusiasme.

Cap a el migdia l’associació rociera de La Roca del Vallès va posar la música. Mentre, les taules plenes de tapes de truita, pescaito, gambes... van exhaurir existències.

A les quatre de la tarda Pepe (El Malagueño) i Juan Morillas (El niño de Jodar) van cantar, mentre Vanesa Fernández ballava i Javi Lomeña tocava la guitarra. Seguidament va ser la mateixa Vanesa Fernández la qui va fer actuar l’alumnat de la seva escola de dansa durant gairebé dues hores.

Llegeix més:Feria d'abril

La 4ª Cursa infantil Fira de St. Isidre omple de petits corredors els carrers del Centre

250 joves d'entre 7 i 13 anys van participar organitzats en diferents categories així com per equips femení i masculí

Redacció

cursa infantil IMG 6154Dissabte 4 de maig, organitzat pel Col•lectiu d’Atletes de Cardedeu, va començar a les sis en punt de la tarda la 4ª edició de la Cursa Infantil de la Fira de Sant Isidre.

Les proves són obertes a tothom i el seu objectiu és la participació. Es fan vàries categories i es dóna trofeu als tres primers de cadascuna, separant masculí de femení. També es dóna una medalla i obsequis a tots els participants, que per inscriure’s havien de pagar 2 euros.

Els Benjamins, nascuts els anys 2006-7, corrien 400 metres, els Alevins, de 2004-5 en corrien 600, els Infantils, del 2002-3 feien 1000 metres i els Cadets, nascuts el 2000-1 recorrien 2000 metres.

La participació va ser de 250 corredors, no es va omplir per poc i com a curiositat hi ha que no va haver cap participant femenina a la categoria de cadets.

L’animació la portaven quatre membres d’Aventura i lleure i un cap gros i un gegant que corrien també.

Els premis els van lliurar l’alcaldessa, Calamanda Vila, i el regidor d’Esports, Jordi Abad, amb presses perquè començaven a caure gotes, i pocs minuts després d’acabar, va caure un bon xàfec.

Viver de Bell-lloc celebra 30 anys

Durant l’acte s’homenatja al seu gerent durant 23 anys, Manel Palou, que es jubila

Redacció

viver bell lloc IMG 6038El 3 de maig, a les 7 de la tarda, el Centre Cultural es va omplir per celebrar els 30 anys d’una entitat-empresa emblemàtica a Cardedeu, Viver de Bell-lloc.

Els més de 110 treballadors, amics, autoritats, van omplir el CQK. El Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, l’alcaldessa Calamanda Vila i diversos alcaldes i regidors de pobles veïns van ocupar les primeres fileres.

Marc Redorta va ser el conductor de l’acte, que diu que li han dit que sigui informal i distés. Explica que la major part d’entitats s’acosten a l’ajuntament a demanar, mentre que Viver de Bell-lloc venia a oferir treball en lloc de subvencions. Destaca que és una entitat amb receptivitat d’idees i una gran projecció social, amb cura ecològica i un historial de 30 anys que ha anat creixent, com a empresa, entitat i formant persones.

Llegeix més:Viver de Bell-lloc 30 anys

L’ex pilot de ral·lis Hansi Babler tanca el cicle de jornades de talent local

El professional va participar als vuitanta al Ral·li París Dakar i al Ral·li Faraons

Lorena Velasco

talent local hansi babler IMAG0475Dilluns 2 de maig va tenir lloc a la biblioteca la sisena jornada de talent local, sota el títol “De Cardedeu al món”, amb l’ex pilot de ral•lis i mecànic Hansi Babler com a protagonista. La cita, celebrada a les set de la tarda, acollí una trentena de persones. Durant la primera part de l’acte, l’alcaldessa Vila va entrevistar el pilot centrant-se en la seva trajectòria al món del motor. Posteriorment, s’obrí un torn de preguntes més personals durant el qual Babler va recordar anècdotes i va compartir experiències amb els assistents.

“El meu pare era el que m’animava”, comentava Babler a l’inici de la conferència. I és que la relació de la seva família amb el motor és generacional, des del seu pare fins al seu germà gran. “Sempre m’han animat, tenien les possibilitats i l’afició perquè jo m’hi dediqués”. Recordant els seus lligams d’infància i adolescència al poble, el pilot va destacar la unitat que ha mantingut la vil•la al llarg dels anys i va recordar la gran trajectòria cultural que ha acollit el municipi.

Llegeix més:Hansi Babler talent local