• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Pilar Ors fa un mural representant les entitats de cultura popular

La il·lustradora cardedeuenca va acabar l’obra just per Festa Major

23/08/2017 Redacció

174 mural pilar ors foto tutti

La il·lustradora cardedeuenca Pilar Ors, autora dels dibuixos del llibre de la Llegenda del Verro de la Colla de Diables de Cardedeu, s'estrena amb un mural sobre els diversos elements de cultura popular i tradicional dels Entremesos del 15 de Festa Major a la cantonada del carrer Hospital, carrer Teresa Oller i carrer Sant Ramon.

La intervenció artística es va acabar just per Festa Major i en el Cercaviles inicial les entitats van poder felicitar a l’autora, com es veu a la fotografia.

L’orquestra Sara’s va ser l’encarregada de fer sortir a ballar els veïns de Poble Sec

Campionat de dominó, balls, exhibicions, escuma o botifarres per un barri que és bolca en la seva festa

16/08/2017 Redacció

174 festa poble sec N1174

14, 15 i 16 de juliol són els dies en què el barri de Poble Sec reuneix als seus veïns i s’omplen els carrers i places d’activitat. Organitzada per l’Associació de Veïns, divendres va començar a quarts de nou del vespre, a la plaça Sant Jaume, amb el Festival de sevillanes i rumbes a càrrec dels alumnes de l’AV, amb exhibició del grup d’adults. Tot seguit Botifarrada popular i sorteigs d’obsequis cedits pels comerços. Per acabar la nit... PD Mad Llinars

Llegeix més:174 L’orquestra Sara’s va ser l’encarregada de fer sortir a ballar els veïns de Poble Sec

Els casals d’estiu pengen el cartell de “complet”

El programa “Viu l’Estiu!” va proposar activitats molt variades per infants i joves

22/08/2017 Clàudia Serra

174 activitats estiu f claudia

Els casals d’estiu municipals han penjat un any més el cartell de complets pocs dies després d’obrir el període d’inscripcions. El pavelló d’esports, les AMPA de les escoles Mil·lenari i Germans Corbella, les AFA dels centres Can Manent i les Aigües i l’AMPA Dolors Granés, i el casal de joves La Fusteria han ofert durant els mesos de juny, juliol i agost tot tipus d’activitats per infants i joves.

Llegeix més:174 Els casals d’estiu pengen el cartell de “complet”

Jordi Sánchez: “No cal que patim ni per urnes ni per cens, però que l'1-O hi hagi afluència massiva de votants depèn de cadascú de nosaltres”

El president de l’ANC va omplir la Sala de les columnes per explicar com serà la Diada de l’onze de setembre d’enguany

22/08/2017 Redacció

174 ACTE ANC 1

Dimecres 9 d’agost va ploure i per això l’acte previst de fer a la plaça Sant Corneli es va realitzar a la Sala de les Columnes de l’Ajuntament. Estava anunciat a 2/4 de 9 i ja una estona abans la sala estava plena. Jordi Sánchez, president de la ANC, va venir a explicar com serà la Diada del 2017, la que ha de servir per donar l’impuls definitiu al referèndum i a la victòria del SÍ.

Llegeix més:174 Jordi Sánchez

Unes 350 persones es concentren davant l’Ajuntament en solidaritat amb les víctimes de l'atemptat de Barcelona

L’endemà dels atemptats que va patir Catalunya el 17 d’agost, molts ajuntaments, entre ells Cardedeu convoquen als seus ciutadans a mostrar el rebuig a la violència

18/08/2017 Redacció

174 concentració r N2862

A les 12 del divendres 18 de juliol, convocats per l’Ajuntament i diverses associacions...ANC, partits polítics i entitats, unes 350 persones es van concentrar a la plaça de Sant Joan per solidaritat amb les víctimes de l'atemptat de Barcelona, per condemnar el fanatisme i pel respecte a la diversitat.

Llegeix més:174 Unes 350 persones es concentren davant l’Ajuntament

"Intimitats. La roba interior dels segles XIX al XXI" en el Museu

L'exposició es podrà visitar des del 18 de maig fins a l'11 de setembre

14/07/2017 Redacció

174 exp roba interior N1059

La inauguració es va fer el Dia internacional dels Museus, 18 de maig, i va ser a càrrec de l'alcalde, Enric Olivé i del Diputat delegat de Cultura, Educació i Esports, Juanjo Puigcorbé

Es tracta d'una mostra, produïda conjuntament per l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona i el Museu de Badalona, que permet descobrir com ha evolucionat la roba interior en els darrers dos segles, seguint els canvis de mentalitat i de les convencions socials.

Llegeix més:174 Intimitats. La roba interior dels segles XIX al XXI"

La festa del barri de L'Estalvi estrena president de la AV

Dani Benaiges deixa la presidència de l'Associació de Veïns després de 20 anys. L'agafa ara Raül Rubio

14/07/2017 Redacció

174 festa  estalvi N1033k2

38 anys de Festa Major a L'Estalvi. El primer cap de setmana de juliol és ja una data consolidada perquè els veïns d'un dels barris més poblats de Cardedeu es reuneixin a la plaça Alsina i facin veïnatge del bo.

Divendres 30 de juny començaren amb el sopar de germanor i ball, amb Frank Rojo, que va tocar música del darrer quart del segle passat. Resultat: pista plena!

Llegeix més:174 La festa del barri de L'Estalvi estrena president de la AV

22 anys celebrant Sant Cristòfol, patró dels conductors

Les obres a la carretera de Cànoves obliguen a fer la benedicció a L'Esbarjo

13/07/2017 Redacció

174 st cristofol N1129


Un nou recorregut motivat per la nova zona de vianants del Centre, obliguen a fer passar la caravana de vehicles per davant la Rectoria en lloc de fer-ho per la porta de l'església.

Diumenge 9 de juliol mossèn Jordana va fer la seva darrera benedicció de vehicles abans del seu trasllat a una altra parròquia. Va ser al costat de la Rectoria, davant l'Esbarjo. Poc després del migdia es van anar concentrant cotxes antics a l'aparcament de Mestre Alexandri, uns quaranta, i d'allà van anar per Lluís llibre fins al Mossèn. Van continuanr pels carrers de la vila fins a acabar en el Pompeu Fabra, on molts es van quedar per fer una arrossada.

Llegeix més:174 22 anys celebrant Sant Cristòfol

Es presenta el programa i el cartell de la Festa Major 2017

Gemma Capdevila ha estat l'encarregada de la imatge gràfica

12/07/2017 Redacció

174 presentacio FM N1133

Marta Cordomí, regidora de Cultura, envoltada dels seus tècnics, va obrir l'acte. En un escenari emmarcat pels gegants i el Verro, l'onze de juliol es va presentar el cartell i el programa de la festa Major a la plaça de Les Flors de Maig.

Llegeix més:173 Es presenta el programa i el cartell de la Festa Major 2017

El TSJ desestima el recurs d'apel·lació presentat per l'Ajuntament contra la sentència que donava raó a Aigües Potables i Millores de Cardedeu S.A

El litigi, que fa anys que dura, és respecte a les despeses en infraestructures

10/07/2017 Redacció

El 5 de juliol El TSJ de Catalunya va notificar la sentència a l'Ajuntament de Cardedeu. El conflicte ve donat per qui ha de finançar les instal·lacions per millorar l'abastiment d'Aigua potable al municipi, que es va pactar en un conveni de col·laboració signat el 10 de novembre del 2005 entre l'Ajuntament i Aigües Ter Llobregat.

Aigües Potables i Millores de Cardedeu SA no es considera obligada a assumir el cost d'un conveni on no va signar. Hi ha hagut diferents sentències i recursos i s'ha aprovat en diferents Plens demanar que les millores siguin a càrrec de l'empresa, amb càrrec a les tarifes del servei i la Comissió de Preus de Catalunya va autoritzar tarifes el 18 de març del 2010.

El 6 de juliol del 2010 el Conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, resol que no té competència per resoldre les discrepàncies sobre qui ha de pagar unes obres fetes per ATLL i tot torna als jutjats.

Llegeix més:174 El TSJ desestima el recurs d'apel•lació presentat per l'Ajuntament