• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Cardedeu premia els millors esportistes de la temporada

Aprofitant la Diada de l’esport també es va guardonar els equips que han quedat primers en la seva categoria

07/07/2017 Redacció

173 dia esport N0969k2


Un cop acabada la temporada esportiva, cada equip escull un membre per ser guardonat a la Diada de l’esport en un acte que es fa al Centre Cultural.

El 26 de juny, Sara Martin, tècnica d’Esports, va conduir la festa i va anar cridant un a un els esportistes guanyadors: Jonathan Màrquez, pel Club Karate, Eric Lopez del Club Handbol, pel Club Tennis Cardedeu, Albert Querol, del Futbol Sala a Alex Arrebola, del Bàsquet a Jose Manuel Rodriguez Lomeña, de Tennis Taula a Joaquim Azcon, del Futbol a Sergi Genis, del Natació Pinetons a Roger Peña, del Club Natació Pinetons (Triatló), a Edgar Ruescas, del Club Natació Cardedeu a Cristina Vilaró, del Petanca Estalvis a Valentin German, del Vallesà de Rítmica a Júlia Gelabert, del Col·lectiu Atletes a Carles Escarra, del Voleibol a Helena Marcer i del Club Judo a Judith Torija Vicente.

Llegeix més:173 Cardedeu premia els millors esportistes de la temporada

2a edició de l'Endevina-la! amb comerços de Cardedeu

El joc ha mobilitzat tant infants com adults. Hi han participat 396 persones amb un total de 2.850 butlletes emplenades

07/07/2017 Redacció

173 Endevina-la 2


L'Oficina de Català de Cardedeu, les regidories de Desenvolupament Econòmic Local i Educació i la Xarxa de Comerç de Cardedeu han organitzat, per segon cop al municipi, el joc d'enginy i llengua Endevina-la!. Amb ell es pretén promoure la llengua catalana al comerç d'una manera lúdica i engrescadora i que propicia que grans i petits s'acostin als establiments per participar en aquest joc, que consisteix a trobar la paraula, frase o expressió que s'amaga darrere d'uns jeroglífics.

Llegeix més:173 2a edició de l'Endevina-la! amb comerços de Cardedeu

Mn Albert Quílez substituirà a Mn Francesc Jordana al setembre

El que serà el nou rector de la parròquia de Santa Maria ve de Mirasol mentre que el de Cardedeu marxa a Parets del Vallès

06/07/2017 Redacció

canvi rector K0178

El dia 29 de juny de 2017, Solemnitat dels Apòstols Sant Pere i Sant Pau, l’Excm. i Rvdm. Sr. Josep Àngel Saiz Meneses, Bisbe de Terrassa, ha realitzat un comunicat amb la previsió dels nomenaments per al proper curs.

La parròquia de Santa Maria de Cardedeu és una de les afectades. El fins ara rector, Mn. Francesc Jordana, que ho era des del 2009, va destinat a Sant Esteve de Parets del Vallès, i serà substituït per Mn. Albert Quílez, fins ara rector de la parròquia de Sant Joan Baptista i de l’església de la Mare de Déu del Carme, les dues a Mirasol, dins el terme de Sant Cugat del Vallès.

Llegeix més:173 Mn Albert Quílez substituirà a Mn Francesc Jordana al setembre

L'Ajuntament se suma a la celebració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI

El 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGTBI (lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals), diversos col·lectius van voler donar visibilitat a la jornada

05/07/2017 Redacció

173 dia lgbit N0988

La bandera amb l'arc de Sant Martí es va penjar al balcó de l'Ajuntament i la regidoria d'Igualtat, que segueix treballant des de diferents àmbits, però especialment en l'educatiu per a fer front i prevenir les discriminacions per orientació sexual, van promoure un acte a la plaça de l'Església.

Llegeix més:173 L'Ajuntament se suma a la celebració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI

El Mercat celebra la Festa de l'Estiu amb Ladybug

Aquesta campanya volia atraure famílies amb tallers, minidisco infantil, berenar i un sorteig amb regals i premis

05/07/2017 Redacció

173 festa mercat N1022

El joc CaçaBug's, col·laboració del Mercat Municipal i la llibreria Badallibres, ha estat actiu entre el 6 i el 29 de juny. Es tractava de trobar 6 Ladybug amagades a diferents establiments del Mercat, i marcar-les en una butlleta que lliuraven a qualsevol d'elles. Un cop trobades les 6, s'havia d'anar a buscar l'última a la llibreria Badallibres, on es recollien totes les butlletes.

Llegeix més:173 El Mercat celebra la Festa de l'Estiu amb Ladybug

Cardedeu celebra el Trofeu Vila dins la 3a Jornada de La Lliga Catalana de Patinatge

El circuit urbà a Can Montells no és molt adequat, però no es troben alternatives per fer una pista homologada

04/07/2017 Redacció

173 patinatge N1045k2

Diumenge, 2 de juliol es va córrer el Trofeu Vila de Cardedeu, dins la 3a Jornada de lliga catalana de patinatge de velocitat.

Hi van participar les diferents categories: federats i populars, femení i masculí: mini, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, absoluta i màster.

Dins la categoria infantil femenina, el Cardedeu va presentar a Judith Torija Vicente i Sara Alonso Del Hoyo, que en la cursa de 1500 metres van quedar 3a i 6a, respectivament, i en la de 500, Judith va repetir un tercer lloc i Sara va aconseguir el setè.

Llegeix més:173 Cardedeu celebra el Trofeu Vila

Cambridge School concedeix beques a 18 joves per estudiar anglès

Els alumnes són de 4rt d’ESO i n’hi ha un de cada institut de les 8 poblacions del Vallès Oriental

30/06/2017 Redacció

173 beques cambrigbe

Han estat escollits 18 alumnes de 4t d’ESO, un de cada institut de les 8 poblacions del Vallès Oriental en què Cambridge School hi té escoles d’idiomes, que podran gaudir d’una beca consistent en un any sencer de curs (de setembre a juny) en qualsevol de les 8 escoles de Cambridge School. Inclouen la gratuïtat de la matrícula, la totalitat del cost de tot el curs i el pagament dels llibres, que arriba a un import aproximat total de 1100€ per beca. L’acte oficial de lliurament de beques va tenir lloc dijous 8 de juny al GRA Jove de Granollers, amb la presència dels alumnes becats i els seus familiars, professors dels instituts, Cambridge School i personalitats dels diferents ajuntaments.

Llegeix més:173 Cambridge School concedeix beques a 18 joves

L'associació "Llars de criança" es presenta a l'espai Esbiosfera

En la trobada, les diferents Mares de Dia van posar punts en comú

30/06/2017 Redacció

173 mares de N1026

El 30 de juny s'havia convocat als medis i persones interessades a una xerrada informativa sobre la figura de la Mare de dia al Esbiosfera, del carrer Lluís Llibre, a les sis de la tarda.

A aquella hora i vint minuts més tard només hi havia els medis, RTVC, 9NOU i nosaltres, amb algunes de les mares de dia. Finalment, Raquel Pastor, mare de dia i coordinadora de l'Associació de mares de dia de Catalunya Llars de Criança va explicar a les sis Mares de Dia presents que el concepte de llar de criança està cada cop més estès per Europa. Es tracta d'un domicili particular on una mare acull a infants de 0 a 3 anys en grups molt reduïts, i es trasllada allà l'afecte i la cura personalitzada que requereix cada un, amb pedagogies alternatives, partint d'un projecte concret que és una continuació de la vida en família.

Llegeix més:173 "Llars de criança" es presenta a l'espai Esbiosfera

Comencen les festes dels barris

La primera a Can Serra que va voler ser reivindicativa amb la neteja dels carrers

30/06/2017 Redacció

El cap de setmana del 10 al 11 de juny la plaça Ramon Macip, al barri de Can Serra va reunir forces veïns, no sols de la barriada sinó de tota la vila. Es va començar ben aviat, a les 9 del matí de dissabte, agafant escombres i netejant la via pública.

Per la tarda, amb ja tot col·locat, es van fer activitats infantils i jocs tradicionals, que van proposar els escoltes el AE Rocafort. Es va continuar amb un berenar. Per la nit Ball discoteca Remember 70's amb DJ Felix, antic DJ del New Palace. Entrada lliure amb consumició mínima obligatòria, a la Sala Sarau.

Llegeix més:173 Comencen les festes dels barris

El Casal de la Gent Gran aprofita el fi de curs de ioga per celebrar un doble 90è aniversari

La trobada es va fer als jardins Lola Anglada en què es va sorprendre a Josep Gairi i Felicitat Sierra amb un pastís

30/06/2017 Redacció

173 90 anys ioga

El Casal de la Gent Gran de Cardedeu ja fa anys que imparteix l’activitat de ioga i cada vegada són més els alumnes que la practiquen.

El passat dimecres 14 de juny van reunir-se per celebrar el fi de curs i de pas fer festa pel 90 aniversari dels alumnes Josep Gairí i Felicitat Sierra. La trobada va estar als jardins Lola Anglada, darrera el CEIP Corbella.

Llegeix més:173 El Casal de la Gent Gran aprofita el fi de curs de ioga