• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

El 27è Febrer Musical va estar dedicat al compositor Joan Làzaro i Costa

En el Teatre Auditori es va fer un gran concert de sardanes amb la Cobla Montgrins 

27/02/2018 Redacció

180 febrer musical Ñ1019

L’Agrupació Sardanista de Cardedeu programa el Febrer Musical des de fa ja molts d’anys. La intenció és retre homenatge a un dels molts compositors de sardanes en actiu del nostre país i la música sempre la toca la Cobla Montgrins, que des de l’inici es va implicar molt amb aquesta programació.

Així el 25 de febrer es van interpretar una sèrie de sardanes escollides del compositor, amb una introducció a la seva vida professional, mentre es projectava una sèrie de fotografies que il·lustren la seva vida.

Llegeix més:180 El 27è Febrer Musical va estar dedicat al compositor Joan Làzaro i Costa

Mans Unides presenta a Granollers el seu projecte anual

Lluita contra l'analfabetisme, amb la millora de les instal·lacions educatives d’un barri perifèric d’Antananarivo, capital de Madagascar

26/02/2018 Redacció

180 mans unides

En una roda de premsa on es va anar intercalant el català pels temes de la comarca, i el castellà pels generals, Elisenda Garcia Bàrbara Presidenta-delegada de la nova delegació de Mans Unides en la demarcació del Bisbat de Terrassa amb seu a Sabadell (àrea dels “Vallesos”),va donar la benvinguda, va presentar als ponents i va informar que la delegació comarcal del Vallès Oriental passa a integrar-se en una sola, Vallesos.

Eduardo Mendoza Fernández, bolivià, llicenciat en sociologia, està treballant al seu país en el Centro de Investigación y Promoción del Campesinado (CIPCA) i a la Acción Cultural Loyola (ACLO), Està implicat en projectes de desenvolupament rural pels indígenes, tant social com cultural i polític.

Llegeix més:180 Mans Unides presenta a Granollers el seu projecte anual

Dues noves bicicletes elèctriques per a ús del personal municipal

La Diputació ha lliurat les dues bicis a l’Ajuntament, que ja disposa de 6 unitats per a diferents serveis municipals

23/02/2018 Redacció

180. dues bicis f ajuntament

Cardedeu compta amb dues noves bicicletes elèctriques cedides per la Diputació de Barcelona, que seran utilitzades pel personal de l'Ajuntament per als desplaçaments dins el municipi. Una serveix per als encàrrecs i tasques de l’agutzil dins el nucli urbà, evitant l’ús del cotxe. L’altra bici és utilitzada pel personal del CSETC i, en especial, pel servei de suport al comerç local.

Llegeix més:180 Dues noves bicicletes elèctriques per a ús del personal municipal

Cros Escolar, precedit d’una cursa Open per a les categories de Junior a Veterà

Van córrer entre 6000 i 400 metres

22/02/2018 Redacció

180. cros escolar Ñ0960

Dissabte 17 de febrer el Col·lectiu d’Atletes de Cardedeu amb la col·laboració de l’Ajuntament, del Patronat Municipal d’Esports i del Consell Esportiu del Vallès Oriental, van organitzar el I Cros Escolar de Cardedeu.

Per participar en la Cursa Open, oberta a les categories júnior fins a veterans, no calia estar federat, mentre que a les pròpiament escolars calia tenir la llicència de la temporada en curs d’una de les categories: Mini, Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet. La llicència ha de ser la del Consell Català d’Esports, expedida pel Consell Esportiu corresponent, o bé la de la Federació Catalana d’Atletisme.

Llegeix més:180 Cros Escolar, precedit d’una cursa Open per a les categories de Junior a Veterà

Llaç lluminós per recordar als presos polítics

Simultàniament a Barcelona es va fer una manifestació que va acabar a La Model

21/02/2018 Redacció

llums Ñ0957


Unes tres-centes persones es van reunir davant de l'Ajuntament divendres 16 de febrer, per a fer amb el llum dels mòbils un llaç recordant que fa 4 mesos que els Jordis estan segrestats, en paraules de Dani Rangil, coordinador local de l'ANC

"És fonamental que no normalitzem allò que hauria de ser excepcional. Hauria de ser excepcional que siguin a la presó els líders de les entitats que han convocat les manifestacions més grans i més cíviques del món, acusats de rebel·lió i sedició, i que estiguin en llibertat els ultres de la Blanquerna o que els qui volen convertir Catalunya "en un Ulster que te cagas" estiguin de Cañas; que sigui a la presó el conseller del cos policial que va resoldre els atemptats d'agost i que estigui en llibertat el ministre per qui treballava el cap dels terroristes; que sigui a la presó un home de pau i vicepresident del govern català i que estigui en llibertat un tal M. Rajoy, que rebia sobres en negre d'una gran trama de corrupció".

Llegeix més:180 Llaç lluminós per recordar als presos polítics

Ràdio Televisió Cardedeu ha donat a l'Arxiu Municipal una còpia digitalitzada dels primers 20 anys de l'entitat

En l’acte es va fer un repàs de la seva historia 

20/02/2018 Redacció

180 rtvc primera caratula

Dimecres 7 de febrer a les set de la tarda, es va escenificar en un acte a la Sala de les Columnes, la donació per part de Ràdio Televisió Cardedeu a l'Ajuntament d'una còpia digitalitzada de les primeres 1000 emissions que va fer. Això correspon a programació dels anys 1982 a 2002, vint anys!

Amb la presència del president de l'Associació d'Amics de Ràdio Televisió Cardedeu, Manel Calbet, l'alcalde, Enric Olivé, i la regidora de Comunicació, Marta Cordomí, es va fer un repàs a la història de l'entitat, dels seus orígens fins ara, i es va projectar un resum d'imatges d'uns cinc minuts.

Llegeix més:180 Ràdio Televisió Cardedeu ha donat a l'Arxiu Municipal de Cardedeu una còpia digitalitzada...

Les pluges d'aquest febrer no compensen la sequera de l'hivern

La presa de Vallforners està lluny del necessari per a la campanya d'estiu

19/02/2018 Redacció

180. panta de vallforners Ñ0929

El pantà de Vallforners ha augmentat només una mica el seu nivell després de les pluges i nevades d'aquest inici de febrer. De ben segur pujarà una mica més quan desgeli el que s'ha acumulat a la part alta i al Pla de la Calma però la poca pluja de la primera part de l'hivern l'ha mantingut sempre per sota del 24% de la seva capacitat i ha estat necessari controlar i multar als regants que han excedit la quota mínima que s'ha imposat.

Llegeix més:180 Les pluges d'aquest febrer no compensen la sequera de l'hivern

El Polígon Sud ja té desplegada la fibra òptica

Les empreses del polígon gaudiran de connexions de fibra òptica de fins a 1000Mb

16/02/2018 Redacció

El Polígon Sud de Cardedeu ja disposa al 100% de fibra òptica amb amples de banda de fins a 1000Mb per donar servei a les empreses d’aquest sector industrial. Un cop finalitzat el desplegament de la fibra, a primers de febrer van començar els treballs per connectar empreses, i s’espera que per març ja n’hi hagi una trentena de connectades.

El desplegament de fibra òptica al Polígon Sud s’ha materialitzat després que fa prop d’un any l’Ajuntament aprovés el Pla de Desplegament i signés un conveni amb l’operador local Ticae Telecom. Un dels objectius de l’Associació d’Empresaris dels Polígons de Cardedeu és el de millorar els serveis de telecomunicacions als polígons, i per això va col·laborar en el projecte de Ticae Telecom, tant per les condicions del servei com pel model de xarxa comunitària “guifi.net”.

Llegeix més:180 El Polígon Sud ja té desplegada la fibra òptica

El camí de la Serreta, tallat a la circulació de vehicles a motor

Es tracta d’una petició veïnal perquè cotxes i motos no hi puguin circular

16/02/2018 Redacció

camí Serreta tallat nord f ajuntament

Des de meitat de febrer s’ha tallat la circulació de vehicles a motor al camí de la Serreta, instal·lant pilones de fusta a les entrades nord i sud del camí. Amb aquesta mesura, l’Ajuntament pretén evitar molèsties als usuaris d’aquesta zona verda i, al mateix, temps també actes incívics com els que s’han pogut detectar els darrers mesos principalment de nit. En cas de necessitat per qüestions d’accessibilitat es pot demanar a l’Ajuntament l’obertura puntual de les pilones.

Llegeix més:180 El camí de la Serreta, tallat a la circulació de vehicles a motor

Intercanvi d’experiències en polítiques públiques d’Economia Social i Solidària

Manlleu, Hernani, Arbúcies i Cardedeu fan unes jornades a Osona

16/02/2018 Redacció


180 foto ajuntament OSONA


Durant la segona setmana de febrer, una delegació tècnica i política dels ajuntaments d’Hernani (País Basc), Arbúcies, Cardedeu i Manlleu va compartir durant dos dies diversos espais de treball amb l’objectiu de conèixer i contrastar projectes de desenvolupament, des d’una òptica una alternativa al model econòmic predominant.

La trobada es va fer a l’ajuntament de Manlleu, Cardedeu va estar representada per la regidora Núria Hernández.

Llegeix més:180 Intercanvi d’experiències en polítiques públiques d’Economia Social i Solidària