• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Rosa Maria Pascual presenta el seu llibre “La mestra”

Es tracta de la biografia novel·lada de la seva mare que va viure els anys de repressió i franquisme

15/06/2017 Redacció

novella rosa maria pascual

“La mestra”, Editada per Gregal, va ser finalista del premi de Memòria Històrica Romà Planas i Miró el 2013 i el passat 29 de maig, a les 7 de la tarda, la seva autora, Rosa Maria Pascual Sellent la va presentar a l’Ajuntament.

Rosa maria Pascual és ben coneguda a Cardedeu, els seus tallers d’escriptura al Casal de la Gent Gran, les col·laboracions en aquest periòdic i presència en tota mena d’actes relacionats amb la literatura van fer que fos molta la gent que anés a l’acte de presentació del seu darrer llibre.

Llegeix més:172 Rosa Maria Pascual presenta el seu llibre “La mestra”

Oriol Artigas guanya el concurs de fotografia de l’Espai Agroecològic

Van publicar-se 44 fotos amb l’etiqueta #CardEco17 a Instagram

15/06/2017 Redacció

guanyador concurs oriolartigas - 1r premi CardEco17

Durant la Fira de Sant Isidre es va fer un concurs de fotografia limitat a l’Espai Agroecològic d’aquelles fotografies que es publicaven a Instagram amb l’etiqueta #CardEco17.

S’hi van presentar 44 fotos i el Jurat va decidir donar els següents premis:

1r premi: Oriol Artigas, que guanya un àpat per dues persones a la cafeteria-restaurant Vitamina’t El 2n premi: Hortus Samalús, que podrà anar al Taller d’elaboració de pa a l’Escola Esbioesfera i el 3r a Marta Faci, que tindrà una cistella d’aliments ecològics de la botiga Rosaplè.

Les AMPA’s de les 5 escoles de primària reben un premi pel seu treball conjunt

“A Cardedeu en bici i a peu” és el nom del projecte guanyador en la categoria de Fem xarxa per a l’èxit educatiu

15/06/2017 Redacció

La cinquena edició del Premis FAPAC, que organitza aquesta mateixa entitat que agrupa les AMPA de les escoles del país, ha premiat projectes de diverses AMPA de Cardedeu i de l’escola Ponent, de Granollers. Els guardons s’han lliurat en un acte a la ciutat de Barcelona.

L’AMPA de l’escola Ponent, de Granollers, ha guanyat en la categoria de Tothom a l’AMPA per la iniciativa “El català com a via d’inclusió”. L’objectiu era donar a conèixer la llengua i facilitar la integració al col·lectiu de famílies de fora de l’Estat espanyol que formen part de la comunitat educativa del centre. En aquesta categoria, ha quedat finalista el projecte “Participació i cultura dins de l’AMPA” que han presentat les famílies de l’Institut Marta Estrada, també de Granollers.

Llegeix més:172 Les AMPA’s de les 5 escoles de primària reben un premi pel seu treball conjunt

Ruixats amb insecticida mentre dormien

14/06/2017 Redacció

ruixats amb insecticida N 0792

La nit del 13 al 14 de maig, a la 1.30, els qui estaven dormint a la casa de la plaça església cantonada amb Josep Vilaseca, es van notar mullats i van començar a esternudar repetidament.

La nit era calorosa com tot el dia i dormien amb les finestres obertes, inclosa l’habitació on hi havia una criatura, el net. Motiu: un camió de l’empresa Moix tirava insecticida de baix cap a la copa dels arbres per eliminar un paràsit dels arbres de la plaça de l’Església.

Llegeix més:173 Ruixats amb insecticida mentre dormien

Un cotxe tomba un fanal a la plaça Macià

14/06/2017 Redacció

SUC COTXE FANAL n0791

Vora les cinc de la tarda de dimarts 13 de juny, una conductora que circulava per la plaça Macià es va distreure, perdent el control del vehicle. Aquest es va enfilar dalt la vorera central topant amb un fanal, que va tombar caient a la part on va la lluminària a terra.

Llegeix més:173 Un cotxe tomba un fanal a la plaça Macià

S’incendia un camp de cereals a tocar dels Dominics

Les guspires d’uns petards que tiraven uns nens a prop va ser la causa del foc

13/06/2017 - Redacció

173 suc incendi camp N0778
Poc abans de les sis de la tarda del dilluns, 12 de juny, el camp de cereal que limita amb l’avinguda de Les Corts catalanes i la prolongació del carrer Aviació catalana es va encendre.

Llegeix més:173 S’incendia un camp de cereals a tocar dels Dominics

IV Trobada de Vehicles Clàssics de Cardedeu al passeig Mestre Alexandri

Enguany han participat gairebé 200 vehicles de més de 25 anys

09/06/2017 Redacció

cotxes classics

Diumenge 28 de maig el passeig Mestre Alexandri es va omplir de “clàssics”,. Uns 175 cotxes i una dotzena de motos, tots amb més de 25 anys, van acudir a la cita del Clan del Clàssic.

L’associació es va crear fa cinc anys, és un grup d’aficionats als vehicles clàssics de Cardedeu, Llinars, Granollers i Sant Antoni de Vilamajor, principalment, fa sortides i trobades coincidint amb actes culturals, per difondre l’afició pels vehicles clàssics

Llegeix més:172 IV Trobada de Vehicles Clàssics de Cardedeu

La colla de Trabucaires baixa per les Rambles fent una galejada

Per celebrar l’aniversari d’un restaurant van aconseguir permís per baixar des de Canaletes fins Sant Pau davant l’expectació de centenars de turistes

12/06/2017 Redacció

TRABUCAIRES RAMBLAS m9798

El 3 de maig, a mitja tarda, Les Rambles de Barcelona van tenir un espectacle insòlit: un grup de trabucaires, els de la colla de Cardedeu, va baixar des de la Font de Canaletes disparant trets a l’aire. Un oficial de la Guardia Urbana anava al davant i un altre Guàrdia tancava la comitiva.

Ni cal dir que l’espectacle va ser fotografiat i filmat milers de vegades, amb els turistes i vianants que es poden reunir en un punt com aquest a les set de la tarda a una distància prudencial. 

Llegeix més:172 La colla de Trabucaires baixa per les Rambles

20ena edició de la Trobada de Dansa

Uns 1200 alumnes de les cinc escoles participen i omplen el camp de futbol

11/06/2017 Redacció

20 trobada dances DSC07744 f ajuntament

Divendres 26 de maig a les 10h del matí, es va celebrar la 20ena edició de la Trobada de Dansa entre les escoles de Cardedeu en què es va encarregar al compositor Jordi Meda una sardana, que s’ha anomenat "La bentrobada de Cardedeu" que es va estrenar per a l’ocasió.

Llegeix més:172 20ena edició de la Trobada de Dansa

Hilari Olivas: un arquer d’excepció

El cardedeuenc és tetracampió de tir en diverses modalitats

10/06/2017 Redacció

hilari arquer 2na tirada lliga catalana 2016-2017

L’Hilari, el perruquer del costat del mercat, no és la primera vegada que surt en El NAS, i torna a ser per un èxit com a esportista. Ha fet primer a la Lliga Catalana de Tir 3D Bosc, ha fet primer al Campionat de Catalunya de Tir 3D Bosc i al Campionat de Catalunya de tir en Sala que es va celebrar a Canovelles.

Llegeix més:172 Hilari Olivas: un arquer d’excepció