• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

El PSC organitza una trobada per reflexionar sobre la pujada d’impostos

Volen saber l'opinió dels veïns i treballar alternatives per proposar esmenes a l'ordenança que ha aprovat el govern i que el partit rebutja

05/12/2017 Redacció

177 reflexio prou impostos N4233

Dimarts 7 de novembre, amb una assistència bastant minsa, una desena de persones, es va reunir a la sala del Pavelló d’Esports sobre l’ordenança de taxes i impostos aprovada recentment en el Ple municipal.

A l’acte, obert a tothom i organitzada per la secció local del PSC, van parlar José Quesada i Artur Munyos, que amb l'ajut d'un projector exposen el seu rebuig a la manera de repartir els impost que té el govern de Cardedeu.

Llegeix més:177 El PSC organitza una trobada per reflexionar sobre la pujada d’impostos

La II edició de Teatre Solidari recapta 1.300 euros

L’objectiu de la Fundació Viver de Bell-lloc és recaptar fons per la reforma i adaptació de la nova llar residència

05/12/2017 Redacció

teatre viver1

El Grup Viver de Bell-lloc va fer la 2ª edició del Teatre Solidari el 24 de novembre a les 21h al Teatre Auditori de Cardedeu. L’objectiu va ser recaptar fons per la reforma i adaptació de la nova llar residència que la Presidenta d’Honor de l’entitat, Lluïsa Oller, ha donat i que fins ara era casa seva.

La representació teatral va tenir la col·laboració de l’Ajuntament de Cardedeu, que va facilitar l’espai i de la Companyia Toc Toc Teatre Laurona, que ja va col·laborar en la 1ª edició de l’acte.

Llegeix més:177 La II edició de Teatre Solidari recapta 1.300 euros

Gairebé vint actes per promoure la curiositat científica

El Museu va celebrar la Setmana de la Ciència amb diverses xerrades i experiments

07/12/2017 Redacció

177 setmana de la ciencia foto CFA

El MATBC va organitzar diferents activitats de difusió científica per a estudiants, així com xerrades i activitats familiars al llarg dels 10 al 19 de novembre, que han mogut prop de 500 persones.

La Setmana de la Ciència, enguany, ha estat dedicada al Turisme Sostenible amb motiu de la celebració de l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, promogut per Nacions Unides i també al so, en el seu aspecte més físic.

Dissabte dia 11 es van mostrar mecanismes i enginys cinematogràfics antics al costat del mercat. De la mà de Zinematik es podia veure el fascinant món del cinema des del seu origen al segle XIX, hi havia el zoòtrop, la càmera fosca i un fenaquistocopi.

Llegeix més:177 Gairebé vint actes per promoure la curiositat científica

El Pla Educatiu d’entorn: una eina transversal per millorar l’educació

Es troben els agents educatius per plantejar la col·laboració en diversos projectes a desenvolupar aquest curs

06/12/2017 Redacció

177 pla educatiu d entorn


El 16 de novembre, tècnics, escoles, instituts, Ampes i govern municipal es van reunir per anar consensuant accions del Pla Educatiu d’entorn, un programa que es fa a moltes poblacions i a Cardedeu des de 2014.

Es tracta d’un instrument per donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives, coordinant i dinamitzant l'acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels joves de 0 a 18 anys. Es tracta d’aconseguir l'èxit educatiu de tot l'alumnat i contribuir a la cohesió social mitjançant l'equitat, l'ús de la llengua catalana, l'educació intercultural i el foment de la convivència.

Llegeix més:177 El Pla Educatiu d’entorn: una eina transversal per millorar l’educació

Tres dies de ratafia al Tarambana

Per segon any consecutiu Isaac Vives guanya el concurs de plats cuinats amb aquest licor

05/12/2017 Redacció

177 ratafia


Del 17 al 19 de novembre la ratafia va ser la protagonista al Tarambana. Va començar divendres a mitja tarda amb una actuació de Núria Clemares, seguida d’un Tast d‘infusions, sopar i música. Tot amb la Fira de la ratafia, on bon mostrari per anar tastant. Dissabte pel matí es va fer una mostra de destil·lació, per aconseguir la base amb què fer la ratafia i a les 10 va començar el CuRAT.

Aquest CuRAT és el concurs de cuinar en directe un plat amb la ratafia com a un dels ingredients, i un cop acabats, un jurat dóna tres premis, on s’ha valorat la presentació i sobre tot, el toc de la ratafia. Va guanyar el campió de l’any passat, Isaac Vives, l’any anterior amb un plat de pop i aquest any amb faves a la catalana.

Llegeix més:177 Tres dies de ratafia al Tarambana

El Servei d'Intermediació en Deutes de l'Habitatge (SIDH) obre oficina

Es va presentar el nou punt d’atenció en un acte a la Sala de les Columnes

04/12/2017 Redacció

servei intemediació f diputacio

Dilluns 27 de novembre, a les 12 h, a la Sala de les Columnes es va fer la presentació d’un nou punt del Servei d'Intermediació en Deutes de l’Habitatge

Meritxell Budó, vicepresidenta de la Diputació, i alcaldessa de La Garriga, ha destacat “la proximitat i l’arrelament d’un servei que la corporació ha anat estenent pel territori, i que s’ofereix de manera gratuïta, a través de 40 punts distribuïts per totes les comarques de Barcelona, amb la col·laboració de l’Administració local, els col·legis d’advocats i la Generalitat de Catalunya”.

Llegeix més:177 El Servei d'Intermediació en Deutes de l'Habitatge (SIDH) obre oficina

El cercle de Podem a Cardedeu es desmarca d’Iglesias i no farà campanya pel 21-D

Consideren que des de l’organització a Madrid han fet un 155 per treure a Dante Fachin

02/12/2017 Redacció

177 podem N4770

El Cercle de Podem a Cardedeu, en un comunicat del 14 de novembre i en la tertúlia Cincdedeu del 29 del mateix mes, deixa clara la seva postura contrària a com Podemos Madrid ha col·laborat amb els Comuns i especialment amb Xavier Domènech per a desbancar el Podem català liderat per Dante Fachin.

Podemos va néixer per trencar el règim del 78 i acabar amb les desigualtats socials, amb un model organitzatiu que era una piràmide invertida, les bases decidien, però quatre anys més tard s’ha canviat la situació, on pensar diferent que els líders és castigat i a la mínima surt un “fundador”, Podemos també és un partit classista, afirma, dient-te que estàs fora de Podemos.

Llegeix més:177 El cercle de Podem a Cardedeu es desmarca d’Iglesias i no farà campanya pel 21-D

S’esgoten les entrades per l’actuació d’"Hotel Cochambre”

El concert benèfic organitzat per l'Associació Vilanimal va omplir la Tèxtil Rase

01/12/2017 Redacció

177 hotel cochambre

Divendres 17 de novembre va tenir lloc a la Tèxtil Rase un concert solidari del grup de versions Hotel Cochambre per aconseguir donacions per poder continuar amb la tasca de l'Associació Vilanimal, entitat de Cardedeu i Granollers que fa tasques de protectora d'animals.

Es podia comprar entrades anticipades a 8 euros o a 10 a taquilla. Amb l’entrada anava inclosa una cervesa o refresc i a més hi havia servei de barra i venda de marxandatge. L’Associació es va mostrar molt satisfeta i agraïda per l’acceptació del públic, que permetrà disminuir els deutes veterinaris.

Llegeix més:177 S’esgoten les entrades per l’actuació d’"Hotel Cochambre”

El "Raspall" centre guanyador dels Premis Dialoga 2017!

En els instituts es fan múltiples activitats educatives a més de les assignatures que van a examen

30/11/2017 Redacció

177 coses als insttituts f raspall

Els Centres d'Ensenyament han de ser llocs on es cultivin els valors i no limitar-se a les matèries acadèmiques. L'educació es fa globalment, de manera multidisciplinària, i per tant les activitats formatives de la persona són molt variades.

Aquest any el Raspall ha guanyat el Premi Dialoga 2017 en la modalitat de centres. El premi Dialoga està organitzat per la Facultat de Dret d'ESADE amb el Departament d'Ensenyament, el Departament de Justícia i el Col·legi de Notaris de Catalunya per reconèixer aquells centres que promouen la millora de la convivència i el diàleg com a mètode de resolució de conflictes.

Llegeix més:177 El "Raspall" centre guanyador dels Premis Dialoga 2017!

Accident amb un ferit greu a la carretera que va de Cardedeu a l’autopista

Xoquen frontalment un camió i un turisme a quarts de vuit del matí

29/11/2017 Redacció

177 suc camio i cotxe foto Emergencies

Dimecres 29 de novembre, a una hora amb circulació densa per gent que es desplaça per anar a treballar, s’ha produït un xoc frontal entre un turisme i un camió a la BV-5105. La carretera, que uneix Cardedeu amb Santa Agnès de Malanyanes i la Roca i és l’entrada a l’AP7 pels que vénen de Granollers, ha estat tallada des de 3/4 de 8 del matí fins cap a quarts de 10. Llavors, s’ha pogut reobrir un carril i s’ha començat a donar pas alternatiu.

Llegeix més:177 Accident amb un ferit greu a la carretera que va de Cardedeu a l’autopista