• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Troben mort a casa seva a Xavi Herrera

El cardedeuenc era baixista i havia tocat en diversos grups de la comarca

25/08/2017 Redacció

Dilluns 10 de juliol, va ser trobat mort a casa seva Xavi Herrera Barroso que una setmana més tard hauria fet 57 anys. El músic de Cardedeu, baixista, era autodidacta i va participar en nombrosos grups: Cannabis, Botifarra, Noise Boys, Orquestra Gabirolo... Ha acompanyat a diversos músics i darrerament ha participat en jam sessions al Tarambana. Ha esta un personatge inquiet i creatiu, al que se li vol fer un acte de record en els propers mesos, acte en què participarien els nombrosos músics amb els que ha tocat.

La Fira de la Música porta 36 grups als carrer i places

L’ASMUCA ha millorat l’organització amb la programació de les actuacions i implicant els bars que tenen terrasses

25/08/2017 Redacció

174 fira musica N1179

La FIMUCA 2017, organitzada per l’Associació de músics ASMUCA, va posar 36 grups s repartits per tot el centre de Cardedeu, amb música en directe a moltes de les terrasses dels bars de la zona

La fira es va portar a terme el 15 de juliol i ja mesos abans l’Associació de músics de Cardedeu treballa en la seva organització. Un dels passos importants és la selecció dels grups que tocaran. En l’edició del 2017 hi ha participat 36 grups.

Llegeix més:174 La Fira de la Música porta 36 grups als carrer i places

La ratafia dels Trabucaires fa una edició especial limitada a 1714 ampolles

L’ampolla s’ha començat a vendre com a peça de col·leccionista

24/08/2017 Redacció

174 ratafia trabucaire
Amb motiu del referèndum de l’1 d’octubre, s’ha editat un lot de 1714 ampolles de Ratafia dels Trabucaires amb una etiqueta especial.

Aquesta ratafia, popular a molts indrets de Catalunya i que es pot trobar a molts llocs, ha guanyat varis premis i alguns establiments, com Tastavins a Cardedeu, han començat a vendre aquesta peça de col·leccionista.

Les lletres envaeixen la primera setmana de juliol

El plat fort va ser Norma Aparicio, la narradora argentina vinguda de Tucuman que va fer narracions inèdites

24/08/2017 Redacció

Cardemots, el III Festival de la paraula, es va portar a terme a diferents indrets com el Pla de la Calma, el Museu, Cal Peó, plaça Sant Corneli i una cercavila van portar la narrativa i poesia per arreu. Va començar divendres 7 de juliol a la terrassa del Pla de la Calma. Contes de Paco Asensio i Irma Borges, poemes per part de Núria Busquet, l'Olga Vinyals amb un tastet com a primícia de l'obra que estrenarà al desembre: "Lampedusa Beach" de Lina Prosa i el cantant i músic, Samuel Ramos que va cantar acompanyat al piano de la Mar Bertran. A les 9 del vespre i amb taquilla inversa, una terrassa plena a vessar va quedar ben satisfeta.

Llegeix més:174 Les lletres envaeixen la primera setmana de juliol

Cardedeu porta el circ i el cinema als parcs

Els dimarts i dimecres de juliol La Serreta i als Pinetons van acollir diferents companyies i pel·lícules

24/08/2017 Redacció

174 vespres als parcs N1149

Com altres anys els vespres de juliol es va aprofitar l’entorn enjardinat que envolta Cardedeu per a fer activitats a la fresca.

El cinema va tornar al parc de la Serreta, però aprofitant la part remodelada dels pinetons el circ es va traslladar allà.

En els Pinetons van actuar la companyia Passabarret, amb l’espectacle “Tandarica Circus”, la Pànic amb l’obra “Mira’t”, el Circo Los va fer “Xarivari Blues” i la darrera funció va consistir en una trobada a La Fusteria, amb exhibició de malabars.

Llegeix més:174 Cardedeu porta el circ i el cinema als parcs

Els germans Valero exposen la seva obra al restaurant Sílvia

En Josep és més de marines i en Lluís de muntanya i tots dos viuen a Molins de Rei

23/08/2017 Redacció

174 pintors a ca la silvia N1152

Sovint els restaurants fan la funció de galeria d’art, de mitjans de juliol a meitat d’agost al de la Sílvia, carrer Teresa Oller 15, els germans Valero Armengol presenten la seva primera exposició.

Josep i Lluís Valero, de 71 i 68 anys, viuen a Molins de Rei. Així com en Lluís fa molts anys que pinta, el seu germà Josep s’hi ha aficionat fa poc menys de dos anys. Va començar acompanyant al germà gran a les classes amb la senyora Carme.

Llegeix més:174 Els germans Valero exposen la seva obra al restaurant Sílvia

Pilar Ors fa un mural representant les entitats de cultura popular

La il·lustradora cardedeuenca va acabar l’obra just per Festa Major

23/08/2017 Redacció

174 mural pilar ors foto tutti

La il·lustradora cardedeuenca Pilar Ors, autora dels dibuixos del llibre de la Llegenda del Verro de la Colla de Diables de Cardedeu, s'estrena amb un mural sobre els diversos elements de cultura popular i tradicional dels Entremesos del 15 de Festa Major a la cantonada del carrer Hospital, carrer Teresa Oller i carrer Sant Ramon.

La intervenció artística es va acabar just per Festa Major i en el Cercaviles inicial les entitats van poder felicitar a l’autora, com es veu a la fotografia.

L’orquestra Sara’s va ser l’encarregada de fer sortir a ballar els veïns de Poble Sec

Campionat de dominó, balls, exhibicions, escuma o botifarres per un barri que és bolca en la seva festa

16/08/2017 Redacció

174 festa poble sec N1174

14, 15 i 16 de juliol són els dies en què el barri de Poble Sec reuneix als seus veïns i s’omplen els carrers i places d’activitat. Organitzada per l’Associació de Veïns, divendres va començar a quarts de nou del vespre, a la plaça Sant Jaume, amb el Festival de sevillanes i rumbes a càrrec dels alumnes de l’AV, amb exhibició del grup d’adults. Tot seguit Botifarrada popular i sorteigs d’obsequis cedits pels comerços. Per acabar la nit... PD Mad Llinars

Llegeix més:174 L’orquestra Sara’s va ser l’encarregada de fer sortir a ballar els veïns de Poble Sec

Els casals d’estiu pengen el cartell de “complet”

El programa “Viu l’Estiu!” va proposar activitats molt variades per infants i joves

22/08/2017 Clàudia Serra

174 activitats estiu f claudia

Els casals d’estiu municipals han penjat un any més el cartell de complets pocs dies després d’obrir el període d’inscripcions. El pavelló d’esports, les AMPA de les escoles Mil·lenari i Germans Corbella, les AFA dels centres Can Manent i les Aigües i l’AMPA Dolors Granés, i el casal de joves La Fusteria han ofert durant els mesos de juny, juliol i agost tot tipus d’activitats per infants i joves.

Llegeix més:174 Els casals d’estiu pengen el cartell de “complet”

Jordi Sánchez: “No cal que patim ni per urnes ni per cens, però que l'1-O hi hagi afluència massiva de votants depèn de cadascú de nosaltres”

El president de l’ANC va omplir la Sala de les columnes per explicar com serà la Diada de l’onze de setembre d’enguany

22/08/2017 Redacció

174 ACTE ANC 1

Dimecres 9 d’agost va ploure i per això l’acte previst de fer a la plaça Sant Corneli es va realitzar a la Sala de les Columnes de l’Ajuntament. Estava anunciat a 2/4 de 9 i ja una estona abans la sala estava plena. Jordi Sánchez, president de la ANC, va venir a explicar com serà la Diada del 2017, la que ha de servir per donar l’impuls definitiu al referèndum i a la victòria del SÍ.

Llegeix més:174 Jordi Sánchez