• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Unes 350 persones es concentren davant l’Ajuntament en solidaritat amb les víctimes de l'atemptat de Barcelona

L’endemà dels atemptats que va patir Catalunya el 17 d’agost, molts ajuntaments, entre ells Cardedeu convoquen als seus ciutadans a mostrar el rebuig a la violència

18/08/2017 Redacció

174 concentració r N2862

A les 12 del divendres 18 de juliol, convocats per l’Ajuntament i diverses associacions...ANC, partits polítics i entitats, unes 350 persones es van concentrar a la plaça de Sant Joan per solidaritat amb les víctimes de l'atemptat de Barcelona, per condemnar el fanatisme i pel respecte a la diversitat.

Llegeix més:174 Unes 350 persones es concentren davant l’Ajuntament

"Intimitats. La roba interior dels segles XIX al XXI" en el Museu

L'exposició es podrà visitar des del 18 de maig fins a l'11 de setembre

14/07/2017 Redacció

174 exp roba interior N1059

La inauguració es va fer el Dia internacional dels Museus, 18 de maig, i va ser a càrrec de l'alcalde, Enric Olivé i del Diputat delegat de Cultura, Educació i Esports, Juanjo Puigcorbé

Es tracta d'una mostra, produïda conjuntament per l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona i el Museu de Badalona, que permet descobrir com ha evolucionat la roba interior en els darrers dos segles, seguint els canvis de mentalitat i de les convencions socials.

Llegeix més:174 Intimitats. La roba interior dels segles XIX al XXI"

La festa del barri de L'Estalvi estrena president de la AV

Dani Benaiges deixa la presidència de l'Associació de Veïns després de 20 anys. L'agafa ara Raül Rubio

14/07/2017 Redacció

174 festa  estalvi N1033k2

38 anys de Festa Major a L'Estalvi. El primer cap de setmana de juliol és ja una data consolidada perquè els veïns d'un dels barris més poblats de Cardedeu es reuneixin a la plaça Alsina i facin veïnatge del bo.

Divendres 30 de juny començaren amb el sopar de germanor i ball, amb Frank Rojo, que va tocar música del darrer quart del segle passat. Resultat: pista plena!

Llegeix més:174 La festa del barri de L'Estalvi estrena president de la AV

22 anys celebrant Sant Cristòfol, patró dels conductors

Les obres a la carretera de Cànoves obliguen a fer la benedicció a L'Esbarjo

13/07/2017 Redacció

174 st cristofol N1129


Un nou recorregut motivat per la nova zona de vianants del Centre, obliguen a fer passar la caravana de vehicles per davant la Rectoria en lloc de fer-ho per la porta de l'església.

Diumenge 9 de juliol mossèn Jordana va fer la seva darrera benedicció de vehicles abans del seu trasllat a una altra parròquia. Va ser al costat de la Rectoria, davant l'Esbarjo. Poc després del migdia es van anar concentrant cotxes antics a l'aparcament de Mestre Alexandri, uns quaranta, i d'allà van anar per Lluís llibre fins al Mossèn. Van continuanr pels carrers de la vila fins a acabar en el Pompeu Fabra, on molts es van quedar per fer una arrossada.

Llegeix més:174 22 anys celebrant Sant Cristòfol

Es presenta el programa i el cartell de la Festa Major 2017

Gemma Capdevila ha estat l'encarregada de la imatge gràfica

12/07/2017 Redacció

174 presentacio FM N1133

Marta Cordomí, regidora de Cultura, envoltada dels seus tècnics, va obrir l'acte. En un escenari emmarcat pels gegants i el Verro, l'onze de juliol es va presentar el cartell i el programa de la festa Major a la plaça de Les Flors de Maig.

Llegeix més:173 Es presenta el programa i el cartell de la Festa Major 2017

El TSJ desestima el recurs d'apel·lació presentat per l'Ajuntament contra la sentència que donava raó a Aigües Potables i Millores de Cardedeu S.A

El litigi, que fa anys que dura, és respecte a les despeses en infraestructures

10/07/2017 Redacció

El 5 de juliol El TSJ de Catalunya va notificar la sentència a l'Ajuntament de Cardedeu. El conflicte ve donat per qui ha de finançar les instal·lacions per millorar l'abastiment d'Aigua potable al municipi, que es va pactar en un conveni de col·laboració signat el 10 de novembre del 2005 entre l'Ajuntament i Aigües Ter Llobregat.

Aigües Potables i Millores de Cardedeu SA no es considera obligada a assumir el cost d'un conveni on no va signar. Hi ha hagut diferents sentències i recursos i s'ha aprovat en diferents Plens demanar que les millores siguin a càrrec de l'empresa, amb càrrec a les tarifes del servei i la Comissió de Preus de Catalunya va autoritzar tarifes el 18 de març del 2010.

El 6 de juliol del 2010 el Conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, resol que no té competència per resoldre les discrepàncies sobre qui ha de pagar unes obres fetes per ATLL i tot torna als jutjats.

Llegeix més:174 El TSJ desestima el recurs d'apel•lació presentat per l'Ajuntament

Cardedeu premia els millors esportistes de la temporada

Aprofitant la Diada de l’esport també es va guardonar els equips que han quedat primers en la seva categoria

07/07/2017 Redacció

173 dia esport N0969k2


Un cop acabada la temporada esportiva, cada equip escull un membre per ser guardonat a la Diada de l’esport en un acte que es fa al Centre Cultural.

El 26 de juny, Sara Martin, tècnica d’Esports, va conduir la festa i va anar cridant un a un els esportistes guanyadors: Jonathan Màrquez, pel Club Karate, Eric Lopez del Club Handbol, pel Club Tennis Cardedeu, Albert Querol, del Futbol Sala a Alex Arrebola, del Bàsquet a Jose Manuel Rodriguez Lomeña, de Tennis Taula a Joaquim Azcon, del Futbol a Sergi Genis, del Natació Pinetons a Roger Peña, del Club Natació Pinetons (Triatló), a Edgar Ruescas, del Club Natació Cardedeu a Cristina Vilaró, del Petanca Estalvis a Valentin German, del Vallesà de Rítmica a Júlia Gelabert, del Col·lectiu Atletes a Carles Escarra, del Voleibol a Helena Marcer i del Club Judo a Judith Torija Vicente.

Llegeix més:173 Cardedeu premia els millors esportistes de la temporada

2a edició de l'Endevina-la! amb comerços de Cardedeu

El joc ha mobilitzat tant infants com adults. Hi han participat 396 persones amb un total de 2.850 butlletes emplenades

07/07/2017 Redacció

173 Endevina-la 2


L'Oficina de Català de Cardedeu, les regidories de Desenvolupament Econòmic Local i Educació i la Xarxa de Comerç de Cardedeu han organitzat, per segon cop al municipi, el joc d'enginy i llengua Endevina-la!. Amb ell es pretén promoure la llengua catalana al comerç d'una manera lúdica i engrescadora i que propicia que grans i petits s'acostin als establiments per participar en aquest joc, que consisteix a trobar la paraula, frase o expressió que s'amaga darrere d'uns jeroglífics.

Llegeix més:173 2a edició de l'Endevina-la! amb comerços de Cardedeu

Mn Albert Quílez substituirà a Mn Francesc Jordana al setembre

El que serà el nou rector de la parròquia de Santa Maria ve de Mirasol mentre que el de Cardedeu marxa a Parets del Vallès

06/07/2017 Redacció

canvi rector K0178

El dia 29 de juny de 2017, Solemnitat dels Apòstols Sant Pere i Sant Pau, l’Excm. i Rvdm. Sr. Josep Àngel Saiz Meneses, Bisbe de Terrassa, ha realitzat un comunicat amb la previsió dels nomenaments per al proper curs.

La parròquia de Santa Maria de Cardedeu és una de les afectades. El fins ara rector, Mn. Francesc Jordana, que ho era des del 2009, va destinat a Sant Esteve de Parets del Vallès, i serà substituït per Mn. Albert Quílez, fins ara rector de la parròquia de Sant Joan Baptista i de l’església de la Mare de Déu del Carme, les dues a Mirasol, dins el terme de Sant Cugat del Vallès.

Llegeix més:173 Mn Albert Quílez substituirà a Mn Francesc Jordana al setembre

L'Ajuntament se suma a la celebració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI

El 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGTBI (lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals), diversos col·lectius van voler donar visibilitat a la jornada

05/07/2017 Redacció

173 dia lgbit N0988

La bandera amb l'arc de Sant Martí es va penjar al balcó de l'Ajuntament i la regidoria d'Igualtat, que segueix treballant des de diferents àmbits, però especialment en l'educatiu per a fer front i prevenir les discriminacions per orientació sexual, van promoure un acte a la plaça de l'Església.

Llegeix més:173 L'Ajuntament se suma a la celebració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI