• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Tessa Julià i Esteve Pujol presenten els seus llibres al Casal de la gent gran

03/02/2015 - Redacció

147 presentacio llibre casal K8335Dilluns 2 de febrer, passades les 11 del matí i dins les activitats de l’Hora de l’escriptor, es van presentar dues obres: El cosidor d’errades (Editorial Gregal), de Tessa Julià, i El gran llibre de les emocions (Parramón Paidotribo) d’Esteve Pujol.

Es va fer a la sala d’actes del Casal de la gent gran, i el va obrir Rosa Maria Pascual, davant una trentena de persones. Tant Julià com Pujol són del Vallès Occidental, una de Terrassa i l’altre de Sabadell, encara que Esteve Pujol ha estat molt vinculat amb Cardedeu doncs va dirigir el Bell-lloch durant molts anys i eren varis els professors de literatura que havien treballat amb ell i estaven entre el públic.

Fa 14 anys que L’Hora de l’escriptor, dirigit per Pascual, porta autors a presentar el seu llibre, però aquesta vegada en són dos, i cada un ha presentat a l’altra i la seva obra.

Tessa Julià va presentar El gran llibre de les emocions, d’Esteve Pujol i Pons i Rafel Bisquerra Alzina; vint contes, manllevats de diferents èpoques i cultures, entorn de les emocions humanes (ira, por, tristesa, empatia, timidesa, venjança, agraïment…) amb finalitat educativa per a infants i adolescents.

Esteve Pujol parla de la novel·la El cosidor d’errades. Totes les errades es poden cosir? El llibre podria classificar-se com una novel·la psicològica, costumista o fins i tot històrica. El personatge principal neix i creix en la Terrassa dels anys grisos en un entorn familiar i social on la mort del pare marca la seva vida.