• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

L’Ajuntament subhasta dues parcel·les municipals d’ús industrial per finançar la reforma de la Tèxtil Rase

Els espais estan ubicats al sector PMU 24 del Polígon Sud i surten amb un preu inicial que superen juntes els 800.000€

29/08/2017 Redacció

L’Ajuntament ha posat a subhasta dues parcel·les de titularitat municipal provinents de la cessió de l’aprofitament del sector urbanístic PMU 24 “Zona d’indústria del carrer Mogent”, al Polígon Sud.

L’objectiu de la venda d’aquestes parcel·les és aconseguir finançament per, juntament amb els ajuts de la Mesa de Concertació de la Diputació, afrontar la reforma de la Tèxtil Rase en base al projecte que s’està redactant, i convertir-la en un gran espai per a la cultura popular i associativa i per al foment de la creació i la formació artística. La reforma d’aquest equipament cultural és un dels objectius prioritaris del Pla d’Actuació Municipal d’aquest mandat.

Les parcel·les d’ús industrial que es posen a la venda són: un solar situat a l’avinguda Catalunya s/n amb un preu inicial de 393.346 € (IVA exclòs) i un altre situat al carrer Pep Ventura s/n amb un preu d’inici de 416.733 € (IVA exclòs).

Aquest projecte representa una reforma integral de l’edifici. Si no s’aconseguís amb aquestes vendes i la subvenció de la Diputació el capital necessari per fer l’obra es valora posar a subhasta, també, una parcel·la residencial per a un habitatge unifamiliar aïllat de renda lliure, de la que té la propietat.