• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Torneig de futbol Històrics del Vallès Oriental pel CF Vilanova

El FC Cardedeu va caure a semifinals amb el CF Mollet

30/08/2017 Redacció

La 7a edició del torneig Històrics del Vallès Oriental ha comptat amb la presència dels tres equips de més categoria de la comarca, l’EC Granollers, el CF Mollet i el FC Cardedeu, i de cinc equips de Tercera Catalana: CF Vilamajor, UE Sant Celoni, CE Llinars, UE Montmeló i CF Vilanova. Enguany hi ha dos equips més que en l’edició anterior, CF Mollet que ha estat una de les seus i UE Sant Celoni.

La idea d’organitzar el torneig va néixer de Julián López, president del FC Cardedeu que es va posar en contacte amb altres clubs de la comarca i van organitzar la competició que pretén anar creixent temporada rere temporada i està oberta a tots els clubs del Vallès Oriental que tinguin un mínim de 75 anys.

El torneig ha tingut dues seus, Mollet i Cardedeu, on el 24 d’agost s’han jugat simultàniament els quarts de final. Dos partits a cada lloc, en els que el Cardedeu va superar al Vilamajor. El dia 26 a Cardedeu es van jugar les semifinals de consolació i a Mollet les absolutes, on el Cardedeu va caure davant l’amfitrió per 1 a 0.

La final es va jugar a Mollet diumenge 27, guanyant el Vilanova al Mollet per 0 a 1.