• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Debut del FC Cardedeu amb victòria a la Primera Catalana

Dos centres de Morales van propiciar els dos gols blancs i vermells

06/09/2017 Redacció

El primer partit de la història del FC Cardedeu a la Primera Catalana es va fer el primer cap de setmana de setembre. I va ser a camp propi, amb molt de públic, i victòria.

2 a 1 va ser el resultat davant el CE Farners, amb gols de Jordi Altimira i Arnau Fortuny a passades de Morales. L'equip, entrenat per Jordi Lopez, va presentar una primera alineació amb Matamala, Buil, Mola, Guijarro, Casals, Morales, Ramirez, Valls, Anglada, Beltran i Fortuny. Ja en la segona part Altimira va entrar per Ramirez, Oretega per Valls, Vallès per Anglada i Argemí per Beltran.

La primera part va ser sense gols, igualada, amb solidesa defensiva., A la represa, l'entrada de Jordi Altimira i el canvi de posició d'Arnau Fortuny que va passar a jugar de punta, el FC Cardedeu va ser més ofensiu i al cap de tres minuts va marcar el primer gol, Altimira, va finalitzar un contraatac iniciat per Morales. Abans del primer quart d'hora va venir el segon: un altre contraatac acaba amb passada de Morales a Fortuny, que remata a la xarxa amb vaselina.

El porter Matamala va fer aturades davant els atacs del Farners, amb perill a pilotes parades, i al minut 74 una jugada d'equip va acabar amb gol visitant. La resta del partit va ser de gestió de temps, on el Cardedeu no va tenir problemes tot i ser nou en la categoria i estar davant d'un ja veterà.