• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Via del tren tallada i marxa fins a La Roca Village

Dos fets inconnexes entre sí, preàmbul de la vaga del dimecres dia 8

07/11/2017 Redacció

177 la roca village  FOTO silvia pla

Dilluns poc abans de les set del matí, uns neumàtics lligats amb cadenes van obstaculitzar la via de la línia R2, que va tenir retards de poc més de mitja hora, fins que es va netejar la via. Ningú s'ha responsabilitzat de l'acció i els CDR's de la comarca se n'han desmarcat.

El dia abans, diumenge, sí que els CRD (Comitè de defensa de la república) van protagonitzar un bloqueig de l'accés al centre Comercial La Roca Village, molt freqüentat per estrangers, als qui es va voler explicar la situació dels polítics catalans, empresonat mig Govern i a Bèlgica la resta.

Una marxa des de Cardedeu va anar fins a la principal entrada del centre comercial amb pancartes reivindicatives i estelades cosa que va col·lapsar la rotonda i per tant la sortida de la AP7. Inicialment eren unes 150 persones, a les que es van anar afegint més

Simultàniament, la CDR de La Roca va tallar l'altra entrada, i a poc a poc es va anar afegint gent de Llinars i altres poblacions

La protesta forma part de les accions i talls de carreteres que aquests dies es porten a terme per protestar contra l'empresonament dels consellers de la Generalitat i dels presidents de l'ANC i Òmnium i va durar gairebé dues hores.
(Fotografia de Silvia Pla)