• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Exposició de Sabala al Museu dins el cicle “Cardedeu amb l’Art Vigent”

L’estat d’ànim influencia sobre l’aspecte que mostrem a cada moment

14/11/2017 Redacció

176 sabala

“Coneix-te a tu mateix” és el títol de la mostra que del 29 de setembre al 4 de març de 2018 es pot veure en el MATBC. Una exposició de l’artista Sabala dins el Cicle Cardedeu amb l’Art Vigent on transmet amb la seva obra les emocions que hi ha a cada moment i que fan que sigui tan difícil comprendre’ns a nosaltres mateixos perquè ens mostrem en canvi constant.

Nascuda a Barcelona l’any 1956, va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i Disseny Industrial a l’Escola d’Arts i Oficis de Barcelona. Ha exposat a Barcelona, Mallorca, Girona i també a França, Mònaco, Alemanya o els Estats Units, Hong Kong, Mèxic i té obra exposada al Museu Würth de Logroño, al Museu de Pollença o a la Fundació la Caixa de Barcelona entre d’altres.

Té una pintura amb segell propi, figures grans, que són caricatures de persones del seu entorn o conegudes en general, però que busquen plasmar moments determinats de l’estat emocional del representat.

“Cardedeu amb l’art vigent”, des dels seus orígens, és un programa pensat per afavorir l’exposició d’art contemporani, i consolidar-se com a referent en l’àmbit comarcal, però també, i molt especialment, per utilitzar-lo com a recurs pedagògic, per a grans i petits, amb la intenció d’afavorir l’aprenentatge dels llenguatges creatius actuals i la comunicació plàstica entre públic i artista. Sabala ha estat l’artista seleccionada pel cicle Cardedeu amb l’Art Vigent 2017.

Divendres 15 de desembre a les 19h,es presentarà el catàleg de l’exposició alhora que Sabala farà una visita comentada per l’exposició que permetrà al visitant parlar, dialogar i compartir experiències amb ella i les seves pintures.