• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Cardedeu detenen un home que venia drogues des del seu domicili a Can Serra

El detingut, que es dedicava al tràfic de petites quantitats d'haixix, marihuana, MDMA i cocaïna, feia l'entrega del producte llançant-lo per la finestra del seu domicili fins al carrer on es trobava el consumidor

27/11/2017 Redacció

177 suc droga IMG-20171124-WA0001


Agents de la Policia de la Generalitat, Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de Granollers, conjuntament amb la Policia Local de Cardedeu van detenir el 24 de novembre un home de 48 anys, veí de Cardedeu i nacionalitat marroquina com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública en el vessant de tràfic de drogues. L'home venia la droga des del seu domicili situat en una zona molt cèntrica i proper a l'escola Mil·lenari, i oferia haixix, marihuana, cocaïna i MDMA.

177 suc droga imatges  2 f mmeeA mig setembre, la Policia Local de Cardedeu va rebre informació sobre un punt de venda de drogues que es trobava en una zona cèntrica de la localitat, on les transaccions es realitzaven a plena llum del dia i davant la presència de qualsevol vianant que es trobés al lloc. De fet, el traficant llançava la droga des de la finestra del seu domicili al carrer on es trobava el comprador. A més, també hi havia hagut un increment de petits incidents relacionats amb el tràfic de drogues, com ara baralles i discussions a la via pública.

Arran d'aquesta informació els agents de la Policia Local coordinadament amb els Mossos d'Esquadra van iniciar un dispositiu amb l'objectiu d'esclarir els fets, identificar els presumptes autors, comissar la droga i intentar evitar el tràfic en aquesta zona.

Durant el transcurs de la investigació els agents van constatar que, efectivament, una de les persones que vivia al domicili investigat realitzava de manera continuada venda de petites quantitats de substància i van poder practicar comisos de substàncies venudes a diferents compradors.

Amb aquests indicis, el 24 de novembre els investigadors van fer una entrada i registre al domicili de l'arrestat amb l'autorització del jutjat d'Instrucció número 4 de Granollers. Un cop dins, els agents va localitzar diversos embolcalls i bossetes utilitzats habitualment per a la distribució de substàncies, balances de precisió, més de 500 euros en bitllets petits arrugats. A més de 61'42 grams d'haixix, 1.26 grams de cocaïna, 8.2 grams de marihuana i 25,30 grams de MMDMA, tot distribuït en bossetes individuals i preparat per a la seva distribució. Dins del pis també es van trobar diversos ordinadors, patinets, bicicletes, telèfons mòbils, ordinadors portàtils, monitors, televisors, etc. Aquest material, del que no es va trobar cap factura, podria haver estat usat pels compradors com a material d'intercanvi de la droga.

El presumpte traficant, el qual es trobava en el pis en aquell moment, va ser detingut. Li consten 9 antecedents policials per fets similars, va passar a disposició judicial el 25 de novembre i el jutge va decretar l'ingrés a presó. 
177 suc droga IMG-20171124-WA0001.jpg f mmee