• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Amb la cobla Principal de Llobregat, l’Agrupació Sardanista celebra el 47è Aplec de Tardor

Aquest any és el primer aplec que es realitza

28/11/2017 Redacció

Diumenge 26 de novembre la plaça de l’Església va ser l’escenari del 47è Aplec de Tardor. Va ser l’any 1933 el primer que va veure l’Aplec de sardanes, les diverses vicissituds van fer que no es fessin de manera continuada però l’Agrupació Sardanista de Cardedeu no ha volgut mai perdre l’oportunitat de portar “la dansa més bella” a la nostra vila.

La cobla Principal de Llobregat, amb Lo pont de Balaguer, Memòries compartides, Mediterràniament, Ofrena a Tossa, Batuc de roure!, Cercant el so de la sardana, Els Rossinyolets de l’àvia, Corona de mans, Sant Pere de Casserres i Porta-la amb tu, van ser les interpretades.

Porta-la amb tu, d’ Olivier Marquès Nebot, va ser la guanyadora del Premi Popular “Sardana de l’any”. Lo pont de Balaguer, de Dani Gasulla Porta, l’accèssit del premi de la crítica i Corona de mans, de Marti Villegas Pons, accèssit del premi joventut.

Hi ha diversos premis que es van classificant en un concurs musical adreçat a la difusió de les noves sardanes que s’estrenen cada any i a la promoció dels seus autors.