• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

La casa de la Fundació Teresa Oller ja està en funcionament

Dues famílies l’estan fent servir des de principi de tardor

28/11/2017 Redacció


177 teresa oller N4763

Míriam Villa, la Cap de Serveis Socials de l’Ajuntament, va mostrar a l’Alcalde i Regidors com ha quedat la casa de la Fundació Teresa Oller després de les obres d’arranjament.

Dimarts 28 de novembre, la tècnica va fer una visita guiada per les diverses zones de la casa, totalment rehabilitada després de quasi 40 anys de deterioraments.

Ja hi ha instal·lades dues famílies, una a la planta primera i una altra a la segona, fruit de les necessitats que considera Serveis Socials, fins que es trobi un nou habitatge. L’edifici, al 18 de l’avinguda rei En Jaume, està preparat per acollir fins a una dotzena de persones, de manera temporal, en situació extrema, fins que es trobi una situació més estable.

S’ha adequat amb una planta baixa amb cuina i espais comuns, un ascensor a les plantes superiors, per a fer que sigui accessible, i a cada planta hi ha diverses habitacions i un espai comú. La part superior no té ascensor i es destina a sala d’estudi.

Les famílies que s’allotgen a la casa de la Fundació, tenen una sèrie de compromisos per a facilitar la convivència. No es pot portar visites, a la nevera i congelador cada un té les seves lleixes i la neteja és compartida en els espais comuns.

Tant l’alcalde, Enric Olivé, com els diferents membres del Govern i de l’oposició, han valorat molt positivament com ha quedat, tot i que l’oposició s’ha queixat que es podria haver posat en servei tres anys enrere si no haguessin tingut tantes traves quan governaven.

177 teresa oller N4766