• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

L’Ajuntament ven dues parcel·les per 840.000 euros per finançar la reforma de la Tèxtil Rase

Els dos solars són d’ús industrial i estan ubicats al sector PMU 24 del Polígon Sud i els ha adquirit Imersa Patrimonial SL

05/01/2018 Redacció

L'Ajuntament ha venut les dues parcel·les que havia posat a la venda per un total de 842.975€ a Imersa Patrimonial S.L. La finalitat de la venda és aconseguir finançament per poder fer la reforma de la Tèxtil Rase en base al projecte que s'està redactant, i convertir-la en un gran espai per a la cultura popular i associativa i per al foment de la creació i la formació artística.

Aquesta quantitat s’acumula als ajuts de la Mesa de Concertació de la Diputació, afrontar La reforma d'aquest equipament cultural és un dels objectius prioritaris del Pla d'Actuació Municipal d'aquest mandat.

Els dos solars eren de titularitat municipal provinents de la cessió de l'aprofitament del sector urbanístic PMU 24 "Zona d'indústria del carrer Mogent", al Polígon Sud.

L'Ajuntament també és propietari, entre d'altres, d'una parcel·la residencial per a un habitatge unifamiliar aïllat de renda lliure, que també s'està valorant vendre-la en els propers mesos i amb la mateixa finalitat.