• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

“10 de deu Teatre” recapta 2400€ per a “STOP MARE MORTUM”

Ho va fer amb l’obra “Enfilats” que representa els sentiments i les emocions que envolten les persones que es veuen obligades a abandonar la seva terra

05/01/2018 Redacció

178 STOP MARE MORTUM
Aquest estiu el grup "10 de deu teatre" va representar a Sant Hilari una obra de creació pròpia sobre la temàtica dels refugiats. Es van fer 6 representacions en els caps de setmana dels mesos de juny, juliol i octubre.

El grup va voler que tota la recaptació de les entrades es destinés a una organització, que com "STOP MARE MORTUM", treballés sobre aquestes situacions per facilitar l'arribada de les persones refugiades.

El passat dimecres 20 de desembre va tenir lloc a la biblioteca de Cardedeu l'acte de lliurament de la quantitat de 2400 euros a "STOP MARE MORTUM". Va assistir-hi per part de l'organització de l’ONG el senyor Carles Dauder i van estar presents l'alcalde de Cardedeu Enric Olivé, la regidora d'immigració i serveis socials Laia Muñoz, amés d’integrants del grup de teatre.

Carles Dauder va explicar els diversos projectes de la seva entitat i el destí dels diners de la donació que s'utilitzaran principalment per donar cobertura legal amb advocats, procuradors, traductors per tal d'acollir aquestes famílies al nostre país.

"10 de deu teatre" portava dos anys sense portar cap obra a l’escenari i “Enfilats” va ser un bon motiu per tornar a reunir-se amb l'interès de mostrar a través de diverses situacions els sentiments i emocions que envolten les persones que es veuen obligades a abandonar la seva terra.