• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Un centenar de participants al Casal d’Hivern 2018

El pavelló d’esports s’omple d’activitats lúdiques i esportives per vacances

08/01/2017 Clàudia Serra

casal hivern DSCF2263 foto CS

El pavelló municipal d’esports va acollir del 2 al 5 de gener el Casal d’Hivern, una proposta d’activitats lúdiques i esportives que va penjar el cartell de complet. En total hi van participar un centenar de nens i nenes de 3 a 12 anys. Durant quatre dies van tenir l’oportunitat de passar els matins jugant i practicant esport.

El casal es va dividir en dos grups diferents amb l’objectiu de poder realitzar activitats adaptades a l’edat dels participants. Els més petits van gaudir fent manualitats inspirades en l’hivern, jugant a jocs recreatius i tradicionals d’arreu del món a l’espai de la ludoteca i practicant jocs esportius com petites gimcanes.

Per la seva banda, els més grans a més a més de manualitats i jugar a la ludoteca van poder passar els dies practicant diferents tipus d’esports com el voleibol, el bàdminton, el futbol, l’handbol o el bàsquet als diferents espais que ofereixen les instal·lacions del pavelló.

Ja fa anys que l’Ajuntament aposta per organitzar activitats per nens i nenes de P3 a 6è de primària durant aquests dies de Nadal. En els últims anys amb El Parc de Nadal i enguany amb aquest Casal d’Hivern. Tot plegat amb l’objectiu de fer més fàcil la conciliació familiar durant aquesta època en què els nens i nenes tenen vacances escolars i molts familiars segueixen treballant.

casals hivern DSCF2272 foto CS

Fotografies: Clàudia Serra