• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Les corals de Cardedeu i Llinars fan el concert de Nadal juntes a les dues poblacions

El programa va constar de peces religioses de diferent caràcter i nadales populars catalanes

11/01/2018 Redacció

178 concert coral N5029

Diumenge 17 de desembre, el darrer dia de la Fira de Nadal, es va fer el Concert de Nadal que fa cada any l'Agrupació Coral Cardedeuenca. Va ser a quarts de nou, després d’actuar a quarts de set a Llinars, ja que es va decidir fer-ho conjuntament amb la Coral Turó del Vent, de la població veïna i fer els dos concerts el mateix dia.

Primer van cantar els amfitrions, després la coral convidada i finalment en conjunt, per acabar cantant “La pastora Caterina” i “El noi de la mare” amb el públic.

El programa va constar de peces religioses de diferent caràcter i nadales populars catalanes. Van destacar les ensalades, cançons del Renaixement que desprenien alegria i bon humor, en els quals es mesclaven els gèneres religiosos i profans, així com mètrica diversa i base de cançons populars. Mateo Fletxa n'és el gran exponent i el seu “Jubilate” explica còmicament la victòria de la mare de Deu sobre el dimoni. “Les dotze van tocant” i “El desembre congelat” van ressonar molt bé, amb les dues corals a la vegada i el temple ple de públic a vessar.

Com és habitual, amb entrada lliure i taquilla inversa, que aquest any va col·laborar amb la Marató de TV3 per les malalties infeccioses.


178 concert coral N5030