• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

La Biblioteca Marc de Vilalba incorpora màquines d’autopréstec

Els usuaris poden autogestionar-se el préstec, la renovació i el retorn de documents de manera senzilla i àgil. És imprescindible portar el carnet de la biblioteca que, ara, es pot portar al mòbil

12/01/2018 Redacció

179 BIBLIOTECA autoprestec f ajuntament

La Biblioteca de Cardedeu disposa del nou servei de préstec d’autoservei que facilita l’autogestió del préstec i el retorn dels documents. Amb el nou sistema es poden fer préstecs, renovacions i consultar l'estat del carnet, així com retornar els documents amb total autonomia sense passar pel taulell de préstec. Per fer-ne ús cal portar el carnet de la biblioteca perquè les màquines facin la lectura del codi de barres.

La implantació el servei d’autopréstec de documents ha anat lligada a la transformació interna de la Biblioteca de Cardedeu. El taulell d’entrada ha estat substituït per les noves màquines, i aquesta modernització aporta beneficis tant per a les persones usuàries com pel personal que hi treballa que pot fer una millor atenció a les persones, orientant en lectures, informant d’activitats, donant suport a adults i infants que es connecten a Internet, o generant noves propostes.

* fotografia: Ajuntament de Cardedeu