• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

L’Ajuntament col·loca jocs infantils inclusius a tres parcs

L’actuació ha començat al gener amb un gronxador adaptat a la plaça Macià

02/02/2018 Redacció

179 joc inclusiu pl Francesc Macià

Entre gener i febrer s’estan posant jocs infantils inclusius a tres espais de Cardedeu. El primer s’ha posat a la plaça Francesc Macià, d'un gronxador adaptat per poder-ne fer ús tots els infants, tinguin o no mobilitat reduïda i diversitat funcional. Al llarg del mes de febrer també s’instal·laran jocs infantils inclusius a la plaça de Frederica Montseny, al Poble Sec, i al parc dels Pinetons.

Aquesta innovació l’Ajuntament l’ha consensuat amb les associacions de veïns dels diferents barris i amb les entitats dedicades a les persones amb discapacitat. És continuació de mesures de millora de l’accessibilitat que s’han dut a terme els darrers mesos, com l'eixamplament de voreres i les adaptacions dels guals per baixar a la calçada i l'aixecament de diversos passos de vianants elevats.

D’altra banda, la brigada ha reparat i col·locat un nou castell de jocs infantil a la zona esportiva, davant del pavelló. Aquesta instal·lació estava fins fa uns dies al jardí interior del GiM10 però es trobava en desús i s’ha reaprofitat per utilitzar-lo en una de les zones més concorregudes del municipi.