• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

De Renaldo & Clara a Joan Miquel Oliver sis concerts de categoria

El 14èTastautors, cicle de músiques de petit format, es fa al Teatre Auditori i el previ, Off tastautors es fa al Tarambana

07/02/2018 Redacció

tastautors

El 17 de desembre Renaldo & Clara, van començar una sèrie d’actuacions musicals que han omplert l’inici de l’hivern. Aquesta primera funció de l’Off tastautors va servir per presentar en el Tarambana tot el doble cicle que ha acabat el 2 de febrer amb Joan Miquel Oliver.

Les tres actuacions del Off han estat al Tarambana i les tres del 14è Tastautors s’han fet en el Teatre Auditori, amb la novetat de fer una tertúlia prèvia amb els artistes en el 100 setze, que hi ha a l’entrada del TAC

Renaldo & Clara van oferir cançons del seu disc “Els afores”, que ha estat nominat com un dels millors del 2017 per diverses revistes, Jenesaispop i Fantastic-Plàstic-Mag entre elles. El 7 de gener va ser XY, un duet de veu i violoncel que va transmetre emocions i la setmana següent, el dia 13, Gemma Humet va tancat l’Off, amb un concert on va interpretar peces tocant ella mateixa el piano i per primer cop sense acompanyament extern, amb lletres que parlen del que veu una persona normal del carrer, sobre la situació catalana, els refugiats...

El dia 19 ja es va anar al Teatre Auditori , amb la novetat de fer prèviament a cada un dels tres concerts del Tastautors una tertúlia prèvia durant una hora, conduïda per Joan Gener Barbany, que fa una cosa similar a Granollers, amb els qui actuen a la Sala Nau B1. En aquest cas Pau Vallvé, Cesk Freixas i Joan Miquel Olivé van ser els qui van parlar amb ell i el públic del 100setze.

Pau Vallvé va presentar un disc que és un recull de dos anys de la vida de l’artista. L’actuació la fa amb banda, però el CD el toca sol i ha fet un muntatge. Es diu “Abisme, cavall, hivern, primavera i tornar”. Hi ha un tats, també, d’actuació de Daniel Lumbreras.

El 26 de gener va ser el torn de Cesk Freixas, amb la seva banda, on hi ha el cardedeuenc Cesc Martorell. No és la primera vegada que ve al Tastautors, ho va fer a la primera i tercera edició, i si ve llavors era un dels joves cantautors ara ja està totalment consagrat.

Va tancar el cicle d’aquest any Joan Miquel Oliver. L’ex Antonia Font va venir el 2 de febrer i després de la tertúlia prèvia al 100setze i una intervenció curta del duet Clementina, va presentar Atlantis. En aquest treball, qui va ser fundador, compositor i guitarrista d’Antònia Font passa de l’antifolk a l’electro o a la rumba poètica.