• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

COMUNICAT DE PREMSA

Mans Unides agraeix el suport dels ajuntaments vallesans a un projecte de cooperació al Tercer Món

Hi han col·laborat els ajuntaments de Granollers, Cardedeu, la Garriga, la Roca del Vallès, Lliçà de Vall i Parets del Vallès

Joan Quintana

Delegat al Vallès Oriental

Coincidint amb la finalització de l’execució dels projectes seleccionats en el decurs del període 2016 i 2017, volem agrair la col·laboració prestada pels ajuntaments de la comarca, als quals vàrem demanar subvenció per a projectes de desenvolupament.

Aquests diners són provinents dels pressupostos que els ajuntaments han previst en l’aplicació del conegut 0,7% del pressupost d’ingressos dels recursos propis, per a partides solidàries destinades a projectes de sensibilització i desenvolupament propis, i de les ONG.

En general l’administració d’aquests recursos es gestiona amb la col·laboració dels respectius Consells Municipals de Cooperació i Solidaritat, i que en alguns casos, ens complau poder afirmar que ja han arribat a l’1%.

Els dos projectes seleccionats són:

• Millora de l’accés a l’aigua i sanejament en Ayuda Teklo, zona rural de Oromia, Etiòpia (1a Fase), d’un import de 146.764,92 €. (el projecte total consta de dues fases.

• Millora de l’accés a l’aigua potable en zona rural de la regió de Kara, a Togo per un import de 146.757,11 € (Fase V)

Hi han col·laborat els ajuntaments de Granollers, Cardedeu, la Garriga, la Roca del Vallès, Lliçà de Vall i Parets del Vallès, els quals, en conjunt, van aportar 25.138,62€

En nom de tots els beneficiaris dels projectes i en nostre, moltes gràcies per la vostra col·laboració.