• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Presentació del Ressona 2018 a la Sala de les Columnes

José Luis Insua hi va posar la música

09/03/2018 Redacció

181 presentacio ressona  Ñ1377

Dijous 8 de març, mentre les manifestacions feministes bullien per tot l'Estat, es va fer l'acte de presentació del 19è Ressona a la Sala de les columnes de l'Ajuntament.

Unes quaranta persones van assistir a l'acte, que tenia la taula presidencial amb Alfons Riera, president de l'Agrupació Coral, Enric Olivé, alcalde, i Jaume Sala, director del Ressona.

Riera va explicar que hi ha un nou organigrama dins la Coral, ell és president des del setembre, i s'ha creat la nova figura de director del Festival, càrrec que ha assumit Jaume Sala, l'anterior president. Agraeix als patrocinadors i col·laboradors el que es pugui fer el 19è Ressona, on es consoliden les novetats de l'any anterior, millorant les actuacions locals al vestíbul del Teatre Auditori, separant als artistes de la gent que ve a buscar les entrades.

Jaume sala detalla tot el programa i diu que s'afegeixen noves activitats, una conferència i un col·loqui després de l'actuació de Clara Peya. A més, hi haurà mercat de llibres musicals.

També anuncia que en l'acte que s'està fent no hi haurà l'actuació de Paula Barranco, acompanyada al piano per Kevin Díaz sinó que cantarà José Luis Insua, amb la seva guitarra.

Acaba parlant Enric Olivé, l'alcalde, que diu que quan es va programar aquest acte institucional se sabia que era el Dia de la Dona Treballadora, però es desconeixia que es fes vaga i manifestacions. La resta d'actes públics i reunions, l'Ajuntament els ha suspès. Cal reivindicar els drets de les dones.

Sala vol destacar que el festival sempre comença amb una actuació femenina.

Abans de fer un tast de pastissos casolans i cava, José Luis Insua va cantar tres cançons. La primera, dedicada a la seva dona, dient que és la primera que va compondre i pensar en català, les altres dues cubanes, d'on és ell.

181 presentacio ressona  Ñ1374