• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

El Museu de Cardedeu recull el distintiu Biosphere de sostenibilitat turística

El guardó destaca la qualitat d'empreses i serveis turístics de la província de Barcelona

14/03/2018 Redacció

181 distintiu museu f ajuntament

Dimecres, 13 de març, en un acte a la Llotja de Mar, el Museu Arxiu Tomàs Balvey va rebre el distintiu Biosphere durant el primer lliurament dels distintius "Compromís per la sostenibilitat turística Biosphere" que s'ha donat a empreses i serveis turístics de la província de Barcelona.

L'acte ha comptat amb la presència de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa i del president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona, Miquel Valls, entre altres personalitats. El distintiu del Museu l'han recollit la regidora de Desenvolupament Local, Núria Hernández, la directora del MATBC, Teresa Blanch, i Imma Serra, treballadora del Museu.

El turisme sostenible és aquell que cobreix les necessitats actuals dels turistes i les regions amfitriones, protegint i millorant les perspectives de futur. La idea és aconseguir la sostenibilitat en el seu conjunt: serveis, empreses, equipaments i infraestructures, amb una gestió dels recursos de manera que puguin satisfer les necessitats econòmiques, socials i estètiques, respectant a la vegada la integritat cultural, els processos ecològics essencials, la diversitat biològica i els sistemes que sostenen la vida. El paper dels serveis i empreses turístiques resulta fonamental, ja que constitueixen l'eina a través de la qual la persona visitant pot integrar-se plenament en el medi.
Fotografia: Ajuntament de Cardedeu