• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Detinguda una mare i el seu fill per robar joies

La detinguda, veïna de Cardedeu i empleada d'una empresa de neteja, es guanyava la confiança de les víctimes, principalment gent gran, per furtar els objectes

19/03/2018 Redacció

181 suc lladre jois f MMEE


Els Mossos van detenir a una dona de 49 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Cardedeu i al seu fill de 19 anys, per cinc delictes de furt comesos a diferents poblacions del Vallès Oriental.

Arran que es rebés la denúncia d'una persona que manifestava que havia patit un robatori de joies al seu domicili sense que aparentment hi hagués signes de violència ni forçament a l'habitatge es van iniciar investigacions, que van portar a acreditar que una treballadora d'una empresa de neteges, n'havia estat l'autora.

L'empresa estava especialitzada en gent gran i la dona era molt afectuosa amb les víctimes per tal de guanyar-se la seva confiança i, posteriorment, sostreure'ls les joies i vendre-les en establiments de compravenda. Fins i tot la detinguda canviava les joies sostretes per bijuteria per tal que les víctimes no s'adonessin de la sostracció.

Els robatoris van ser a Les Franqueses del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Cardedeu i Llinars del Vallès.

La policia va poder comprovar que era la mateixa detinguda i el seu fill qui venien les joies sostretes, i es van poder recuperar algunes, no la totalitat atès que la majoria havien estat foses. L'import total del botí ascendeix a 8.500 euros. Amb la intenció d'eludir l'acció policial i no ser descoberta, venia les joies a diferents establiments ubicats a poblacions diferents d'on es produïen els furts.

Dijous 15 de març els detinguts van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Granollers qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Els detinguts no tenien antecedents previs.
Fotografies: Mossos d'esquadra

181 suc lladre joies 2 foto mmee