• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

L’alcalde Enric Olivé, de baixa per un temps per qüestions de salut

Temporalment serà substituït per Joan Masferrer, també d’ERC

23/03/2018 Redacció

181 alcalde enric olivé

Dijous 22 de març l’alcalde, Enric Olivé, va fer públic que per motius de salut estarà de baixa mèdica, i explica que el seu substitut serà el segon tinent d’alcalde, Joan Masferrer, ja que el primer, Benet Fusté, no hi té hores de dedicació per fer aquesta tasca.

“Em sap molt greu perquè estava fortament il·lusionat amb els projectes que tenim en curs i perquè no deixa de ser una ruptura amb el compromís que havia assumit en el moment d'acceptar, primer la meva candidatura, i després el nomenament. Però em diuen que haig de fer-ho així, i faré bondat. Espero i desitjo que la meva baixa sigui per un curt període de temps, si tant em costa marxar suposo que molt aviat demanaré que em deixin tornar. Entretant, disculpeu-me.”

Olivé explicita que no renuncia al càrrec, però que fins que es recuperi no ho podria fer com cal. Expressa la seva confiança en l’equip de govern i en els treballadors i té el convenciment de que “tenim clarament enfilat el final del mandat dels quatre anys, amb l'acompliment de diversos punts del nostre Pla d'Actuació Municipal, que venia alhora dels punts compartits en els programes electorals respectius”.

Des d’El NAS esperem veure’l ben aviat, ja recuperat.