• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Jornada de horsball a Can Tramp

El CEEC ja no compta les victòries com partits

13/04/2018 Redacció

182 horsball foto marta navarro 00757

El cap de setmana del 7 i 8 d’abril hi va haver jornada a Cardedeu. En horsball s’agrupen els partit en un lloc i aquest cop va ser al camp del CEEC, a Can Tramp. Presència d’equips Elit, Sub16, segona i tercera. El fort vent el dissabte i la pluja el diumenge van condicionar el joc, però es va celebrar la jornada sencera

En categoria Elit no hi podien haver hagut més sorpreses. En dos dies hi ha hagut dos canvis de líder. Tots els partits es van decidir als minuts finals i amb grans dosis d’emoció i tensió. Amb les punxades de CEEC i Malla, El Serrat va poder mantenir-se en la lluita pel títol. Dissabte el Malla va perdre davant el Banyoles i cedia la primera posició de la classificació al CEEC, que no va tenir problemes per imposar-se al GT per 6-3. En el tercer partit, on també hi havia lluita pel liderat, l’Alforges va guanyar contra El Serrat per 5-7 i li impedia apropar-se a la primera posició. Diumenge L’Alforges va tornar a guanyar, aquest cop contra el CEEC i li tornava a posar el liderat a tir al Malla. Aquests, però, van empatar 7-7 amb El Serrat i veuen com la lliga queda més oberta que mai. Malla i CEEC tenen 20 punts i El Serrat 18, amb un CEEC-Malla a la propera jornada. Al partit de la zona baixa, Banyoles 6-7 GT.

A l’Elit femenina Banyoles A i Banyoles B s’han posat líders de la categoria. Les primeres, sense haver perdut cap partit en tota la temporada. Els dos equips del Banyoles han guanyat els seus dos partits que han disputat aquest cap de setmana sense donar opció als seus perseguidors. A la lluita directa per la tercera posició, El Serrat va guanyar contra el CEEC per 2-7 i entra al podi de la categoria.

Dissabte va acabar la lliga regular SUB16 amb Alforges A, Malla, Alforges B i CEEC ocupant les primeres quatre posicions, i Esparreguera, GT, El Serrat i Camprodon a les quatre últimes. Dissabte els favorits no van fallar i diumenge, als primers partits dels playoffs, el Malla va superar a l’Alforges B per 9-5 i l’Alforges A va superar al CEEC per 10-9, en un partit trepidant decidit a l’últim segon. A la lluita per la cinquena plaça, l’Esparreguera va superar al Camprodon per 10-4.

A la segona mixta qui guanyava es posava tercer i el CEEC va patir però va poder superar al GT i posar-se a només dos punts de l’Alforges, líder, en la lluita pel liderat. D’aquesta manera, l’Alforges es manté davant amb 16 punts i Banyoles i CEEC el persegueixen amb 14.

A Tercera el CEEC va tornar a guanyar i segueix contant els seus partits per victòries. La víctima aquesta vegada va ser l’Esparreguera, que va encaixar un dolorós 12-2. A l’altra cantó de la taula, el West Fork ha perdut tots els partits i aquest diumenge va ser contra el Can Costa per 2-8. Amb aquest resultat el Can Costa es posa a un punt del tercer lloc, que ocupa El Serrat amb 13 punts.

Així ja s’entra en una fase de final de lliga on un resultat pot canviar-ho tot, vist l’estret marge que hi ha al capdavant de totes les categories.

Fotografia: Marta Navarro