• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Tercera posició per a Laura Esbrí a la Marathó de Pengzhou a la Xina

La WIC és una lliga mundial de maratons sobre patins que es disputa en set seus

09/05/2018 Redacció

 182 Laura ebri podium 4-2018

El passat 21 d’abril, la patinadora de Cardedeu Laura Esbrí es classificà tercera a la “Pengzhou International Roller Marathon” disputada a la localitat xinesa de Chengdu a la província de Sichuan.

La proba en què varen participar més de 500 esportistes en categoria absoluta i 1500 infantils, va resultar molt dura, dons es va disputar sota una humitat elevada, amb una temperatura superior als 30º i una distancia final de 50 Km enlloc dels 42,195 habituals.

Aquesta carrera s’emmarca dins la gira de deu dies que la Laura i la seva companya Carlotta Camarin, segona classificada a Chengdu, estan realitzant per el país asiàtic tot preparant la seva participació a la WIC (World Inline Cup) amb l’equip “Castellón Spain Roller Marathons”.

Ja amb El NAS tancat ens assabentem que en una segona marató a Xina la Laura ha quedat 4a.

La WIC és una lliga mundial de maratons sobre patins que es disputa en set seus: Oropesa de Mar (Castelló), Renns i Dijon (França), Ostrava (República Checa), Harbin (Xina), Berlin (Alemanya) i Incheon (Corea). Després de la primera proba disputada el passat 17 de Marc l’equip amb seu a Castelló que està format per la Laura, la Carlotta i la navarresa Mailen Oñate, està posicionat en segona posició.

Fotografia cedida per la familia