• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

La 24ena Cursa Fira de Sant Isidre es va iniciar amb pluja

Xavi Tomasa Serrano, va córrer els 10 quilòmetres en 32minuts i 43 segons, això és una mitjana de més de 18 km/h

11/05/2018 Redacció

182 cursa st isidre Ñ2690

La pluja potser va tirar enrere a algun dels 650 inscrits a la 24ena Cursa Fira de Sant Isidre, però 585 van prendre la sortida. Aquest any no hi va haver la categoria de Cadires de rodes per manca de participants.

El 6 de maig, a les 9,30, es va donar la sortida als corredors, que havien fer un escalfament previ sota la pluja. Inicialment havien de fer el tret de sortida el Trabucaires de Cardedeu, però el permís per disparar, de Governació, no va arribar i va acabar fent-ho un membre de l’organització amb una pistola de pistons. Sortida amb anècdota, ja que es va tenir de repetir ja que el rellotge no es va posar en marxa al moment.

La climatologia va fer que el centre logístic estigués dins la Tèxtil Rase, en lloc de l’aparcament del Pavelló, on s’havia previst.

Aquesta manca d’aparcament, ja que el de Jaume Campmajor també s’havia eliminat, ha estat una de les principals queixes dels participants, que vinguts de tot Catalunya han tingut dificultats per deixar els seus cotxes.

El circuit ha estat urbà i rural. Després dels barris de L’Estalvi i Dominics va seguir pels camins del nord del municipi. Va tenir 10 quilòmetres i sortida i arribada davant del Pavelló, al carrer Dr. Klein. Cada mil metres estava senyalitzat, apart de les cruïlles, i hi havia dos avituallaments. La utilització del xip era obligatòria, la prova era puntuable a la Federació, i si no se’n tenia d’homologat es podia llogar al moment d’inscriure’s.

Hi havia deu categories, cinc de dones i cinc d’homes, en funció de la seva edat: Menors de 20 anys, els sèniors nascuts entre 1979 i 1997, els que ho van fer entre el 69 i 78, els d’entre el 59 i 68, i els més grans, que ho van fer fins el 1958.

182 cursa st isidre Ñ2718Els premis eren pels primers de cada categoria, més els tres primers de la general i un premi al primer cardedeuenc i cardedeuenca en arribar a la meta.

Primer de la general: Xavi Tomasa Serrano 0.32:43 del Club Sigueme

Segon: Enrique Luque Martin 0.33:20 del Club Rios Running Team

Tercer: Carles Montllor Vegas 0.33:31 del Running Les Franqueses Inverse

En femení, la primera, Vanessa Sancho Torrens amb 0.41:01 del Running Les Franqueses Inverse

Segona Mercè Perez Dubon 0.41:35 Independent de clubs

Tercera Anna Puigbert Aymà 0.42:28 Independent de clubs

El 1er cardedeuenc, va ser el 9è a la general, Marc Sanjaume Calvet del Ca Granollers amb 0.35:56

La 1a cardedeuenca va ser la guanyadora de l'any passat, la Elisabet Martin Almansa, ha sigut mare fa 3 mesos. Va fer un temps de 46´09" i és de l'equip Fisiològic.com. Va ser la 11ena a la general femenina, i 3ra Senior

Una altra de les anècdotes va ser que l’alcalde, Enric Olivé, per primer cop en molts anys no hi va participar, tot i que estigué present a la sortida i concentració prèvia. Encara està de baixa per problemes de salut. 

182 cursa de sant isidre