• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Veterans del bàsquet porten els valors de l’esport a Brooklin

L’Associació esportiva Pompeu Fabra fa clínics benèfics juntament amb Big little

16/05/2018 Redacció

182 basquet veterans

Del 19 al 23 d’abril, 11 membres de l’Associació esportiva Pompeu Fabra van desplaçar-se a Estats Units per a fer unes jornades d’Street Basket al barri de Brooklin i portar equipament esportiu per als nens de carrer.

L’acció es fa amb la ONG local Big and little que te cura dels nens que viuen desarrelats pel carrer i els membres de l’associació cardedeuenca fan clínics benèfics per motivar a la gent que faci esport en lloc d’estar al carrer sense fer res.

A més de fer demostracions, porten equipament i material donat per Decahtlon, Fit Bot i la cardedeuenca Rob Lab, que és qui dóna l’equipació oficial a l’associació. Aquesta està formada per veterans del basquet Cardedeu i d’altres equips de la rodalia.

JuanPe, un dels integrants de l’expedició, explica que econòmicament el viatge es paga amb l’ajut de patrocinadors, però que cada un es paga el seu. L’Ajuntament de Cardedeu hi participa subvencionant part del material.

Pel mes d’octubre hi ha el projectat que vinguin cinc nens d’allà a Cardedeu i facin una estada per veure com vivim, el cost es pagarà d’igual manera, amb patrocinadors i posant diners de les seves butxaques.