• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Accidentada Cursa infantil de Sant Isidre

Una moto de la policia local arrossega cinc metres el cap de protecció civil que acaba per terra ell i d’altres persones del públic assistent

07/06/2018 Redacció

183 cursa infantil Ñ2817

La cursa infantil de Sant Isidre aquest any es va haver de retardar una setmana per l’amenaça de pluja que hi va haver dissabte dia 5. La carrera començava i acabava al carrer Dr. Klein, davant de correus. Així, el dia 12, que plovisquejava, es va portar a terme i hi van participar 207 corredors, i els Alevins (nascuts 2007-08) van córrer 1000 metres, els Benjamins (2009-10), 600 metres i els pre benjamins (2011-12), van córrer 400.

Els primers en córrer van ser els pre-benjamins que havien estat acompanyats per un policia local motoritzat que els obria pas. El motorista, un cop a la meta, va baixar del vehicle i li va demanar al cap de Protecció Civil que li aguantés un moment i amb tanta mala fortuna, que sense voler, va donar gas. Ell i moto van sortir disparats fins topar contra la paret on Xavier Navarro, d’aquest periòdic, seguia l’esdeveniment i que va tenir la sort de fer un salt amb prou reflexos que va poder evitar que xoqués contra ell. Tot i la topada, la moto encara va arrossegar el cap de Protecció civil per terra contra el públic que en aquell moment rebia els petits corredors. Hi va haver trompades i gent pel terra fins que la moto finalment es va aturar uns cinc metres més enllà. Pelades, pantalons trencats, ensurts i criatures plorant... i l’arc inflable d’arribada trencat. Per sort, res molt greu.

Passat uns minuts, es va poder continuar amb tranquil·litat, es va adreçar la llum blava de la moto i tot va seguir com si no hagués passat res, tret que no hi havia arc d’arribada i que un altre fotògraf, en Ramon Masjoan, va anar coix la resta de la tarda.

183 cursa infantil Ñ2661