• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

El CEEC aconsegueix la sisena lliga consecutiva en la màxima categoria

En les categories femenina i sub 16 queda tercer en les dues

08/06/2018 Redacció

183 horsball IMG 2942 foto federacio

La jornada final en categoria Pro Elit es va jugar a l’Hípica Les Deus de Banyoles, el Club d’Equitació Esportiva Cardedeu no va decebre, encara que aquest any ho ha tingut molt difícil i només ha superat al Malla per un punt.

El gran equip de Can Tramp havia perdut un dels seus millors jugadors, Gil Carbones, que a principi de temporada va fitxar precisament pel Malla, però en el partit que els va enfrontar, amb el títol en joc a mitja part els del CEEC ja guanyaven per 4-2. El Malla va aconseguir empatar el partit a set gols, però una falta assenyalada amb el temps esgotat va permetre que Miquel Julià desfés l’empat i apropés el CEEC al títol. L’apropés perquè quedava un partit, que es va jugar l’endemà. El Malla no va haver de jugar per falta de jugadors disponibles per part del seu rival, el GT, i passava la pressió al CEEC, que no va fallar i es va desfer del Serrat per un clar 4-9.

A la lliga femenina el Banyoles “A” va patir la primera derrota de la temporada a mans del CEEC en el que va suposar la gran sorpresa de la jornada. Tot i això, les del Pla de l’Estany no han vist trontollar el títol on les segones han estat les jugadores del Banyoles “B”, demostrant la potència del club. El CEEC torna a aconseguir la tercera plaça, per segona temporada consecutiva

En categoria Sub16 el Malla i Alforges “A” es van trobar a la darrera jornada amb el títol en joc van fer un playoff perfecte i es trobaven a l’última jornada i es va imposar el Malla per 11-7. El tercer lloc del podi de la categoria va ser pel CEEC, que en l’altre partit del playoff pel títol es van imposar a l’Alforges “B” per 3-7.

Fotografies: federació

183 horsballMG 2415 foto federacio