• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

El Mercat es prepara per la revetlla de Sant Joan

Es van fer dues activitats, una destinada a infants i l’altra a adults, amb l’objectiu d’atraure clients a l’espai municipal

06/07/2018 Redacció

184 st joan mercat Ñ3935

A l’empresa FICA’T li han encarregat que organitzi les activitats de promoció del mercat Municipal. L’objectiu és aconseguir més moviment i ampliar la clientela amb un perfil més jove.

Previ a la revetlla de Sant Joan es van organitzar dues activitats, dissabte 16 de juny al matí es va fer un taller infantil on les criatures construïen un coet amb pa de pessic i fondant. Unes llargues taules dins una de les parades buides van fer de llarg obrador i fins ben passada la una van entretenir la canalla, que va estar uniformada de vermell i va rebre unes xapes de commemoració dels 35 anys de Mercat.

I al dimarts següent, per la tarda es va presentar l’activitat destinada als adults. Tot i que es defensava el consum de productes comprats amb proximitat, per donar idees i preparar la revetlla de Sant Joan se li va posar un nom foraster ”showcooking” i no va atraure tanta gent com en l’activitat infantil.