• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Amb el lema “Tornaremalcim” el FC Cardedeu vol recuperar la categoria

El canvi de Junta, d’entrenador i d’alguns jugadors del primer equip han de ser el revulsiu

06/07/2018 Redacció

184 futbol base Ñ3945

La nova Junta, presidida per Rafael Herreros Bruy espera que l’equip torni a 1ª Catalana, la categoria més alta que ha estat el club i de la que va caure presentant lluita fins el darrer partit.

“Tornaremalcim” és la guia per aquesta temporada que comença. L’anterior ha estat un èxit pel futbol base, amb algun ascens sonat, com el del benjamí A a Preferent. Els menuts van estar protagonistes a la nit dels campions de la Federació catalana de futbol pel seu campionat de lliga de 1a divisió. La nota negativa i més visible, el descens del primer equip no pot enterbolir la resta.

Marc Fortuny, que ve del Caldes, serà l’entrenador que substitueix a Jordi Lopez, que ha estat 3 anys dirigint una plantilla que ha renovat en la seva majoria, però amb dues marxes importants, jugadors que apunten molt més alt i que ho han donat tot aquí: Víctor Morales i Gerard Beltran. El primer va a 3ª divisió, al San Cristòbal de Terrassa i el segon al Júpiter, de Barcelona, a 1ª Catalana però amb intenció de pujar a 3ª.

Renovada gairebé tota la plantilla es van produint fitxatges, Pere Vilardell, lateral que prové del Lliçà de Vall Carlos Rodríguez porter que el nou entrenador coneix prou ja que el tenia al CF Caldes i Carles Torrent, un lateral del Vilassar de Mar.

Ara el club té 36 equips i més de 600 federats. El futbol base i el femení estan en alça, aquesta primavera hi ha hagut campionats, el base va ser el cap de setmana del 16 i 17 de juny, amb alevins en F7, Benjamins i Prebenjamis. El Femení va ser el cap de setmana anterior i hi dediquem article apart i del 25 de juny al 20 de juliol es fa el Xè torneig d’estiu de F7, amb equips de totes les categories.

184 futbol base