• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

La primera Festa de Barri de la temporada celebra els seus 25 anys

Can Serra va fer una programació de luxe que va comptar amb els Falcons de Vilafranca

06/07/2018 Redacció 

184 Ñ3790

El barri de Can Serra és el segon nucli urbà més antic de Cardedeu, però el creixement l’ha anat convertint en un lloc de pas. Va tenir el primer semàfor de la vila, a la cruïlla rei En Jaume amb Carretera de Dos Rius, l’espai entre l’Alqueria Cloèlia i Can Serra s’ha anat omplint i la construcció de l’escola de primària Mil·lenari ha desplaçat el flux de gent a la plaça Amat en lloc de la de Ramon Macip, centre del barri.

És el primer barri en fer la seva festa d’estiu i així, dissabte 9 de juny, hi va haver espectacle infantil amb els “¾ de 15”, un sopar d’aniversari dins la Sala Sarau, on els Krater hi van posar música dels darrers 25 anys... i diumenge a patir per si plou.

El dia 10 es va llevar solejat, i va permetre fer tot el programat i per la tarda, quan va ploure, la Sala Sarau va poder acollir les havaneres del grup Norai.

Mentre es feia la fideuà, a la plaça Ramon Macip, la XI Trobada d’intercanvi de plaques de cava va reunir col·leccionistes, amb la presentació de tres plaques noves commemoratives de la jornada: una platejada i les altres dues blanca i negre.

El plat fort en quant a espectacularitat el van posar els Falcons de Vilafranca, fent construccions humanes ben diferents en quant a simetria a les dels castells. No fan servir pinya, l’estructura sovint és plana, com una façana, i el recolzament no es fa sempre peu sobre espatlla sinó que molts membres estan ajupits i el pis superior té peus i mans sobre l’esquena del de sota. Un gran espectacle, que mai havia vingut a Cardedeu.

184 festa can serra Ñ3770