• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

L'exposició Art pels Presos, que es va fer a Sant Corneli, té continuïtat en el Tarambana

Les obres es podran veure i comprar fins a la Festa Major

19/07/2018 Redacció 

185 art pels presos Ñ4321

El 13 de juliol a les 20.30 va ser la cita de l'ANC i Omnium per mantenir viva la flama que cada dilluns s'encén per recordar que hi ha presos i exiliats polítics.

La sala d'exposicions es va omplir, i va presentar la mostra d'obres Cris Barti, explicant que és una perllongació de la de Sant Corneli. Allà es van vendre moltes obres i aquí, al Tarambana, s'han portat les que van quedar i fossin de paret, ja que no hi ha lloc per les escultures. S'ha afegit una obra més i esperen anar engruixint la Caixa de Solidaritat amb les famílies dels presos.

No es vol normalitzar una situació tan anòmala com l'actual, amb nou persones a la presó i set exiliades. L'exposició estarà fins a la Festa Major, i els quadres es poden comprar a la barra, amb la possibilitat de fer ofertes si no s'arriba al preu.

Hi ha un agraïment especial pel Martí Sunyol, que ha fet una pencada excepcional per poder ser aquesta segona part de l'exposició "Art pels presos". Aquest demana la paraula i fa un reconeixement extensiu a la gent de l'ANC que ha treballat en silenci.

S'acaba amb uns gotets de cervesa.

185 art pels presos Ñ4322