• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Presentació de la Festa Major a la plaça Joan Alsina

Simultàniament es van inaugurar oficialment els jocs infantils de la mateixa plaça ambientats en la Llegenda del Verro

19/07/2018 Redacció

185 presentacio Festa major Ñ4316

El 12 de juliol, a les 7 del vespre, en el marc de la presentació de la Festa Major de Cardedeu a la plaça Alsina es van inaugurar els jocs infantils amb dibuixos de pilar Ors, al·legòrics a la Llegenda del Verro, amb coincidència amb els 25 anys de la Colla de diables.

Amb la presència del Verro, entre tobogans i gronxadors, representants de les entitats i col·lectius de la comissió de Festa Major i la regidora de Cultura, Marta Cordomí, van anant detallant la programació de la Festa.

Començarà el divendres 10 d'agost, amb el Repic de campanes i la Galejada dels Trabucaires i seguidament hi haurà el Pregó. Un seguit d'actes s'aniran succeint fins a acabar dimecres dia 15.

El cartell, aquest any, té el disseny fotogràfic de David Ruano i la maquetació de Daniel Barba.

És, clarament, una Festa Major de continuïtat, amb els espais ja estructurats i actes que no per repetir-se any rere any deixen de tenir interès i tradició. Alguns són molt antics, com els concerts al Pompeu Fabra, els Correfocs, els Entremesos del quinze... D'altres s'han recuperat fa pocs anys, com el Ball de l'Esposada. Continua una aposta forta pels espectacles de circ i ball al carrer, amb programació matinal infantil i pels joves al vespre.

Els actes del Polvorí, a la plaça Sant Joan, no apareixen en el programa institucional, i qui els vulgui seguir els podrà intercalar fàcilment, donat el disseny del programa que es va presentar.

185 presentacio Festa major Ñ4318