• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Gemma Armengol

 

Sentit a Cardedeu

Per Gemma Armengol
 gemma armengol Sóc escriptora de vocació i de professió. M'agrada inventar històries i compartir-les. He publicat contes i novel.les per a infants i faig activitats d'animació lectora a escoles i biblioteques. Trobo inspiració en el que m'envolta, el que veig, la gent i el que sento pel carrer. Per això vull aprofitar les frases que senti al vol, aquí a Cardedeu, i fer ballar una mica les neurones.

A l’agost, no funciona

El NAS núm. 164 - octubre 2016 -

Per Gemma Armengol

L’Agost és un mes de parèntesi. La majoria de gent fa vacances, la majoria de comerços tanquen, la majoria de pobles tenen els dies de rauxa de la Festa Major i, després, els carrers queden gairebé deserts, les persianes baixades i el ritme quotidià es manté en estat latent.

Llegeix més:164 A l’agost, no funciona

 

La vida passa, la vida es crea

El NAS núm. 162 - juliol 2016 -

Per Gemma Armengol

Fa unes setmanes, una noia d’uns vint anys es va encastar amb el cotxe als bancs de pedra de la Plaça Joan Alsina. Els bombers van estar tres hores per treure-la i l’expectació que va generar entre veïns i vianants va ser considerable. Entre els comentaris, vaig sentir una veïna que deia que havia baixat corrents a la plaça en saber que el cotxe accidentat era de color blanc: per si era el meu fill, és el primer que he pensat.

Llegeix més:162 La vida passa, la vida es crea

ENLLAÇOS