• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Elisabet Fericgla

 

Somriu, que són quatre dies!

Per Elisabet Fericgla
 Elisabet Fericgla El meu nom és Elisabet, vinc de Barcelona però ja fa molts anys que visc i treballo a Cardedeu. Mare d’un trio, projecte de “runnigaire” i amb molta il·lusió. Sempre enfeinada, despistada i alhora un pèl ingénua, aficionada a les lletres i agosarada perqué escric d’oïda. Sols sé que no sé res. És d’algú que ara no recordo….

No ve d'un any

El NAS núm. 176 - novembre 2017 -

Per Elisabet Fericgla

Aprofitant que aquest estiu la meva germana i la seva família van venir de Canadà on vivien per passar les vacances aquí, vam agrupar el sant i aniversari del pare i del meu germà, l’aniversari de la meva germana, el dels meus dos nebots, el de les meves filles i el de la meva cunyada. Total 9 pastissos que vam aplegar per celebrar tots i cada un dels natalicis. El més gros va ser el del pare i els altres de mida petita, perquè sinó, encara n’estaríem menjant.

Llegeix més:176 No ve d'un any

 

Probitat

El NAS núm. 174 - setembre 2017 -

Per Elisabet Fericgla

Conec poques persones que s’entenguin amb tothom, que sàpiguen tractar tot tipus de caràcters i situacions i ho facin amb delicadesa. Però en conec. Existeixen, us ho ben juro! Però les podria comptar amb els dits de la mà. És un talent natural que no tothom el pot gaudir. No crec que això s’estudiï, es té o no es té. Tot i que penso que hi ha eines per ser correcte i agradable. D’aquí la nova professió de “coach”, paraula que ve de l'anglès i significa “entrenador” i no és més que algú que ha estudiat tècniques per ensenyar, entre d’altres, a ser educat, distès i cordial.

Llegeix més:174 Probitat

Batalleta

El NAS núm. 170 - abril 2017 -

Per Elisabet Fericgla

Una amiga meva que venia de Barcelona, m’explicava que quan per primer cop va passejar pel poble amb el seu marit, li va preguntar: ”on és el centre”? I ell li va respondre: ”el centre és això”.

Llegeix més:170 Batalleta

Fer-ho

El NAS núm. 172 - juny 2017 -

Per Elisabet Fericgla

No puc evitar-ho. Ho faig. El problema és si m'hi poso, ho puc fer en qualsevol lloc, en qualsevol posició, sola o acompanyada, amb soroll o sense, al matí, a la tarda o a la nit. Ho he fet al cotxe, al cine, al sofà, a la taula del menjador, a terra, al Camp Nou, a la feina, sopant amb amics i, com no, al llit.

Llegeix més:172 Fer-ho

Ho confesso

El NAS núm. 168 - febrer 2017 -

Per Elisabet Fericgla

Vaig començar fa un parell d’anys. El primer any només ho feia de tant en tant. Després vaig anar incrementant les hores fins al dia d’avui. Ho confesso: també corro. Bé, més que córrer “troto”. Abans en deien footing, jòguing i ara “running” tot i que jo ho denomino “runnigaire” fent una adaptació lliure anglocatalana. Estic encara a les beceroles però mica en mica progresso adequadament tenint en compte el meu passat esportiu, que és zero.

Llegeix més:168 Ho confesso

ENLLAÇOS