• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Kike Fuentes

 

La trobada

Per Kike Fuentes
 enrique fuentes Nascut en el 1982, he viscut tota la meva vida a Cardedeu i fins a l'arribada de Podem no havia participat en política. Informàtic de professió, l'arribada del morat em va fer veure que solament a través d'organitzar-nos totes les persones de baix podríem evitar que el sistema ens seguís aixafant i guanyar un futur. Actualment treballo com a responsable de participació de Podem Catalunya.

No ens anem, ens fan fora d'Espanya

El NAS núm. 175 - octubre 2017 -

Per Kike Fuentes

Escric aquestes línies el dia 2 d'octubre a la una del matí, després d'estar seguint tot el dia les votacions des de la seu de Podem Catalunya i de visitar 3 col·legis electorals (Cardedeu i Barcelona). El que s'ha viscut a Catalunya es diu repressió, no som conscients de la ferida que ha provocat en els catalans i catalanes, necessitarem molts anys per poder solucionar-les.

És intolerable castigar a un poble sol per fet de voler votar, la comunitat europea si vol ser punta de llança de la democràcia ha d'actuar i sancionar al govern d'Espanya, Rajoy ja no és un interlocutor vàlid per negociar amb la generalitat de Catalunya. La comunitat internacional ha de prendre les regnes de la negociació política a Catalunya i buscar una solució política, el poble català ens ho mereixem.

Llegeix més:175 No ens anem, ens fan fora d'Espanya

 

L'1 d'octubre aniré a votar?

El NAS núm. 173 - juliol 2017 -

Per Kike Fuentes

El que passarà l'1 d'octubre és tot un misteri , s'acabaran posant les urnes? Puigdemont convocarà eleccions anticipades? el govern espanyol s'atrevirà a fer una intervenció militar? i a una suspensió de l'autonomia ? Que farà el PSOE i el PSC? estaran a favor de les urnes o preferiran fer oïdes sordes com el PP i Ciutadans ? i els Comuns quin paper prendran l'1 d'octubre? deixaran de tirar pilotes fora? les respostes a aquestes preguntes són molt complexes, per desgràcia ens falten dades per saber contestar-les gairebé totes, menys les del PSOE i PSC que se senten més còmodes en l'opció que no es voti res l'1 d'octubre. També crec tenir la resposta sobre què faran els Comuns, jugaran a amagar la seva posició política fins a l'últim minut per no desgastar-se pensant en unes properes eleccions autonòmiques en 2018.

Llegeix més:173 L'1 d'octubre aniré a votar?

De baix a dalt

El NAS núm. 169 - març 2017 -

Per Enrique Fuentes

Unes petites reflexions sobre "Un país en comú": Durant el mes de febrer s'han fet uns 70 debats per tota Catalunya per començar a definir un nou espai polític, en el Vallès Oriental s'han fet varis en els quals hem participat gent de Cardedeu, s'ha debatut sobre sanitat, educació, sobirania i molts temes mes, però ens ha faltat debatre sobre com ens anem a organitzar, això podria semblar poc important i interessant però no solament és una qüestió de formes si no de fons.

Llegeix més:169 De baix a dalt

L'esperit del 15 de maig

El NAS núm. 171 - maig 2017 -

Per Kike Fuentes

Aquest any es compleixen 6 anys del 15 de maig, aquest dia que per a molts significa la màxima expressió de poder popular que hem pogut viure, en aquell moment molts ens vam aixecar dels nostres sofàs per protestar i cridar la famosa frase dirigida a tots els partits polítics, "no ens representen".

Llegeix més:171 L'esperit del 15 de maig

ENLLAÇOS