• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Laura Gandia

 

Què ens queda a les joves?

Per Laura Gandia Barlocci
 laura gandia web Vaig néixer a Barcelona el 1996 i hi vaig viure durant un any, fins que la meva família va prendre la decisió de desenvolupar la vida a Cardedeu, i és aquí on he crescut i m'he configurat com a persona i com a jove. Actualment, faig de baldufa entre Vallcarca, on visc exiliada a un pis d'estudiants amigues, temporalment; la Universitat Autònoma, on estudio predisposada Estadística i Sociologia; Sabadell, on treballo precaritzada com a monitora de menjador, també provisionalment; i Cardedeu, on passo els caps de setmana emocionada, educo convençuda com a monitora a l'esplai Bruixes i Bruixots, i milito organitzada a Arran.

Els CDRs són la clau de la victòria

El NAS núm. 176 - novembre 2017 -

Per Laura Gandia

Amb el ritme frenètic dels esdeveniments de les últimes setmanes l'1 d'octubre ja queda com a passat llunyà, però cal que el tinguem en ment en tot moment, per a recordar cap on caminem sí i com hi caminem: juntes i organitzades. La por, l'angoixa i la tensió que es respirava als col·legis electorals no van aconseguir l'objectiu repressiu que té qualsevol actuació policial: fer-nos enrere. Milers de persones van defensar els 3 col·legis de Cardedeu durant tot el dia disposades a afrontar la violència policial amb els propis cossos. Hem estat colpejades física, psicològica i simbòlicament de manera intensiva durant aquestes setmanes - i els cops més durs, segurament, encara no han arribat-, i si hem resistit tota aquesta pressió ha estat precisament perquè ens hem mantingut juntes i organitzades. El 3 d'octubre, el 10, el 16, el 26, i també, i sobretot, el 27 d'octubre.

Llegeix més:176 Els CDRs són la clau de la victòria

 

Presentació

El NAS núm. 172 - juny 2017 -

Per Laura Gandia

Les joves som àmpliament desconegudes i incompreses per tota aquella gent que no s'hi sent representada. Aquesta incomprensió encara s'accentua més quan es tracta de joves que posem en qüestió les formes d'organització social i econòmica, les normes socials establertes i, en general, el món benestant i de l'status quo adult. Incompreses fins al punt de ser infantilitzades amb sentències com «voleu l'impossible, ja madurareu!».

Llegeix més:172 Presentació

ENLLAÇOS