• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Plens Municipals

 

Plens Municipals

En aquesta secció trobareu els resums dels Plens municipals que es realitzen en el nostre municipi. Intentem recollir les aportacions de tots els regidors perquè els ciutadans puguin seguir les postures de tots i cadascun d'ells.

El NAS núm. 174 - setembre 2017 - Ple ordinari del 27 de juliol -

Dimiteix la regidora del PSC Glòria Pascual.

S’aproven l’ordenança d’animals de companyia i regulacions als mercats

Xavier Navarro

El Ple comença amb les dues cadires del PDeCAT buides, perquè les actes oficials que habiliten als nous regidors Marc Blanché i Tuti Company encara no han arribat.

L’obre l’Alcalde, Enric Olivé (ERC)

Nomenament del Jutge de Pau substitut

L’acta de la sessió plenària anterior s’aprova sense problemes i l’alcalde, Enric Olivé (ERC) explica que per a nomenar jutge de pau substitut, el titular és Gemma Vidal, s’ha presentat dues persones: Consuelo Navas Vallejo i Ricard Galbany Ros. Navas, presenta un extens currículum en l’àmbit jurídic i resideix a Dosrius. En relació al candidat Galbany,exerceix en l’actualitat de jutge de pau substitut des de 2007, ha realitzat cursos de formació especialitzada en l’àmbit de l’Administració de Justícia i resideix a Cardedeu.

El fet que la residència sigui obligadament a la població on s’exerceix fa que sols pugui ser-ho el senyor Galbany.

Llegeix més:Ple 27/07/2017

 

El NAS núm. 173 - juliol 2017 - Ple ordinari del 29 de juny -

Calamanda Vila i Míriam Nogueras deixen les seves regidories

Quesada del PSC demana la dimissió de Marta Cordomí pel tema dels treballadors del cinema

Xavier Navarro

173 ple N1004


El Ple del 26 de juny el va obrir puntualment l’alcalde, Enric Olivé (ERC) a les set de la tarda. Falten Míriam Nogueras (CiU) que vindrà més tard, i Jaume Gelada (PP)

El primer que fa l’alcalde és presentar al nou Interventor, Joan Miquel Crespo, del que diu que és cardedeuenc i ja havia treballat a la casa.

Per unanimitat s’aprova incloure els punt de l’ordre del dia que no estaven en el moment de fer la Informativa

També per unanimitat s’aprova la redacció de l’Acta del Ple anterior.

Llegeix més:Ple 29/06/2017

El NAS núm. 171 - maig 2017 - Ple ordinari del 27 d'abril -

Les zones vermelles segueix resultant un tema polèmic

Xavier Navarro

171 ple M9467L’Alcalde, Enric Olivé (ERC) comença excusant als regidors Jordi Abad (GpC) i Jaume Gelada (PP) que no podran venir per motius laborals. A continuació es passa al primer punt de l’ordre els dia: Aprovar l’acta del Ple anterior, cosa que es fa sense que ningú hi tingui res en contra.

Després es proposa autoritzar a un funcionari, Jaume D. per a l’exercici d’activitats privades consistents en monitor de tennis fora de la jornada de treball assignada en aquest Ajuntament. Ho exposa Rafel Caballeria (ERC) i tots els regidors hi donen suport

Llegeix més:ple 27/04/2017

El NAS núm. 172 - juny 2017 – Ple Ordinari 25 de maig

El Ple Ordinari acaba amb polèmica sobre la zona vermella

La moció del PSC sobre codi ètic a les xarxes és rebutjada pel Govern

Per Xavier Navarro

172 ple N0568

El Ple comença amb l’absència de Míriam Nogueras i Carme Mallorques (CiU) i Glòria Pascual (PSC), que l’alcalde Enric Olivé (ERC) excusa. El mateix Olivé té un record per en Jordi Viñals, que va morir el passat 8 de maig i havia estat el Jutge de Pau durant 25anys.

S’aprova l’acta del Ple anterior sense incidències, per assentiment.

Llegeix més:ple 25/05/2017

El NAS núm. 170 - abril 2017 - Ple ordinari del 30 del març - 

La CUP vota dividit en la moció de suport als polítics inhabilitats

En un altre punt, el PSC vol que l’Alcalde es disculpi per una piulada en què es van sentir insultats

170 ple M8357Gairebé és notícia que estiguin tots els regidors. El que és novetat és que l’Interventor ha plegat i en tornem a tenir un d’interí, el Sr. Vivancos.

L’alcalde, Enric Olivé (ERC), avisa que hi ha problemes informàtics i que es començarà amb retard, cosa que es fa a les 19.12.

Es comença per plantejar que hi ha dues mocions que es volen portar al Ple per urgència, ja que no es van plantejar a la Comissió informativa que es fa uns dies abans per preparar els punts que es portaran al Plenari.

Calamanda Vila (CiU) justifica la urgència perquè la moció que presenten, sobre la judicialització de la política ha tingut un capítol nou amb la expulsió del Congrés del diputat del PdCAT Quico Homs un dia abans.

S’aprova per unanimitat la urgència.

José Quesada (PSC) defensa la moció que presenta el seu partit per demanar un pacte constitucional per renovar les relacions entre Catalunya i Espanya. Que també s’aprova incloure en el Ple.

Llegeix més:ple 30/03/2017

ENLLAÇOS