• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Plens Municipals

 

Plens Municipals

En aquesta secció trobareu els resums dels Plens municipals que es realitzen en el nostre municipi. Intentem recollir les aportacions de tots els regidors perquè els ciutadans puguin seguir les postures de tots i cadascun d'ells.
El NAS núm. 176 - novembre 2017 -

El Ple ordinari del 26 d’octubre va estat marcat pels presos polítics

El Ple d’octubre, just una setmana després de l’ajornat de setembre, va començar puntualment, amb l’absència de Laia Muñoz (CUP) de baixa maternal.

Xavier Navarro


176 ple 26 N4163

Davant els llocs de cada regidor del GpC, PDeCAT-D, CUP i ERC hi ha cartells demanant la llibertat dels presos polítics, res davant dels del PSC i una bandera espanyola cosida a una senyera davant el regidor del PP.

A la primera filera de seients del públic en hi ha dos de reservats, amb els noms de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart

Es comença votant per incloure en l’ordre del dia vàries mocions: una per exigir la llibertat dels presidents de l'ANC i d'Òmnium; una altra, per aturar la suspensió de l'autonomia de Catalunya i una tercera per fer una modificació pressupostària.

Les dues primeres s’aprova la seva inclusió amb els vots de PP, PDeCAT-D, CUP, ERC i GpC, i l’abstenció del PSC. La tercera també té 13 vots favorables i 3 abstencions, en aquest cas del grup PDeCAT-D.

Llegeix més:ple 26/10/2017

 

El NAS núm. 176 - novembre 2017 -

Ple Municipal ordinari del 19 d’octubre amb tres regidors nous.

Calamanda Vila, Míriam Nogueras i Glòria Pascual van deixar els seus càrrecs

Xavier Navarro

176 ple 19 N4112

Enric Olivé, l’Alcalde, (ERC) dóna la benvinguda als nous regidors, que estan entre el públic, i agraeix a totes les persones que van defensar aquest ajuntament i les escoles per a poder votar, el seu valor.

Diu que ara es fa un Ple que es va tenir de posposar, però que encara és pitjor que s’empresoni a gent innocent per trencar la cohesió civil. “Exigim la llibertat dels presos polítics”.

A excepció dels regidors del PSC i PP tots porten un llacet groc a la solapa i tenen davant seu un cartell demanant la llibertat dels dos Jordis, Cuixart i Sánchez.

Llegeix més:ple 19/10/2017

El NAS núm. 173 - juliol 2017 - Ple ordinari del 29 de juny -

Calamanda Vila i Míriam Nogueras deixen les seves regidories

Quesada del PSC demana la dimissió de Marta Cordomí pel tema dels treballadors del cinema

Xavier Navarro

173 ple N1004


El Ple del 26 de juny el va obrir puntualment l’alcalde, Enric Olivé (ERC) a les set de la tarda. Falten Míriam Nogueras (CiU) que vindrà més tard, i Jaume Gelada (PP)

El primer que fa l’alcalde és presentar al nou Interventor, Joan Miquel Crespo, del que diu que és cardedeuenc i ja havia treballat a la casa.

Per unanimitat s’aprova incloure els punt de l’ordre del dia que no estaven en el moment de fer la Informativa

També per unanimitat s’aprova la redacció de l’Acta del Ple anterior.

Llegeix més:Ple 29/06/2017

El NAS núm. 174 - setembre 2017 - Ple ordinari del 27 de juliol -

Dimiteix la regidora del PSC Glòria Pascual.

S’aproven l’ordenança d’animals de companyia i regulacions als mercats

Xavier Navarro

El Ple comença amb les dues cadires del PDeCAT buides, perquè les actes oficials que habiliten als nous regidors Marc Blanché i Tuti Company encara no han arribat.

L’obre l’Alcalde, Enric Olivé (ERC)

Nomenament del Jutge de Pau substitut

L’acta de la sessió plenària anterior s’aprova sense problemes i l’alcalde, Enric Olivé (ERC) explica que per a nomenar jutge de pau substitut, el titular és Gemma Vidal, s’ha presentat dues persones: Consuelo Navas Vallejo i Ricard Galbany Ros. Navas, presenta un extens currículum en l’àmbit jurídic i resideix a Dosrius. En relació al candidat Galbany,exerceix en l’actualitat de jutge de pau substitut des de 2007, ha realitzat cursos de formació especialitzada en l’àmbit de l’Administració de Justícia i resideix a Cardedeu.

El fet que la residència sigui obligadament a la població on s’exerceix fa que sols pugui ser-ho el senyor Galbany.

Llegeix més:Ple 27/07/2017

El NAS núm. 172 - juny 2017 – Ple Ordinari 25 de maig

El Ple Ordinari acaba amb polèmica sobre la zona vermella

La moció del PSC sobre codi ètic a les xarxes és rebutjada pel Govern

Per Xavier Navarro

172 ple N0568

El Ple comença amb l’absència de Míriam Nogueras i Carme Mallorques (CiU) i Glòria Pascual (PSC), que l’alcalde Enric Olivé (ERC) excusa. El mateix Olivé té un record per en Jordi Viñals, que va morir el passat 8 de maig i havia estat el Jutge de Pau durant 25anys.

S’aprova l’acta del Ple anterior sense incidències, per assentiment.

Llegeix més:ple 25/05/2017

ENLLAÇOS