• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Núria Aymerich

 

Cinc cèntims

Per Núria Aymerich 
 núria aymerich 2017 Sóc la co-directora de El NAS i potser per això m’agrada aquest espai en què puc dir el que penso tal qual, perquè explicar la història de Cardedeu des de la manera més objectiva possible és feina de El NAS, però això no vol dir que jo no en tingui una opinió molt personal d’allò que expliquem. I per això la columna, cinc cèntims del que penso.

Twitter: @nuriaaymerich
Bloc: nuriaaymerich.wordpress.com

Gràcies Alex,

El NAS núm. 172 - juny 2017 -

Per Núria Aymerich

Aquest mes en El NAS hem tingut una baixa. L’Alex. Feia set anys que treballava amb nosaltres i ha decidit canviar de feina, obrir-se a d’altres oportunitats i experiències. Certament estem molt contents per ell però, deixeu-me dir, ha estat un daltabaix.

Llegeix més:172 Gràcies Alex

 

Una foto, senyor President!

El NAS núm. 170 - abril 2017 -

Per Núria Aymerich

Heu anat a sopar mai amb el President de la Generalitat? Jo sí. I tan contenta! Ara ja puc fardar del petó que em va fer en Mas, de l’entrevista al Pujol i del sopar amb en Puigdemont.

Però del que vull parlar és que les persones som una mica... a veure si ho sé explicar.

Llegeix més:170 Una foto, senyor President!

Tanquem UEdeDRAC

El NAS núm. 154 - novembre 2015 -

Per Núria Aymerich

És trist veure que el projecte que vas començar amb il•lusió ha quedat en res. Hem decidit tancar la botiga després de mesos de no voler acceptar que el negoci no funcionava. La venda per internet ha pogut amb nosaltres, tampoc hem pogut lluitar contra tots, alguns monstres, fins i tot els nostres mateixos proveïdors que venen per internet més barat que nosaltres. Desmoralitzant.

Llegeix més:154 Tanquem UEdeDRAC

Hurtado, PSC?

El NAS núm. 168 - febrer 2017 -

Per Núria Aymerich

Escoltava a Ramon Hurtado després del Ple quan Maria Rovira l’entrevistava per a RTVC sobre C10 Manteniments i Serveis SL, empresa municipal que ha agafat el servei de la neteja que fins ara feia CLECE, de Florentino Pérez. Deixeu-me fer un incís i felicitar a la Tele per les millores constants que realitza en la transmissió dels Plens, entre d’altres.

Llegeix més:168 Hurtado, PSC?

150 mesos després

El NAS núm. 150 - juny 2015 -

Per Núria Aymerich

150 mesos després tinc 13 anys més. Aleshores em pensava que ho podríem canviar tot, que podríem contribuir a que Cardedeu fos millor. Explicarem les coses, ens dèiem. Denunciarem el que no es fa bé, pensàvem. Donarem veu a qui vulgui alçar-la, crèiem. I tothom ens donarà suport, asseguràvem.

Llegeix més:150 150 mesos després

ENLLAÇOS