• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Marc Fonoll

 

Basat en fets reals

Per Marc Fonoll 
 fonoll 116x160 Il·lús per naturalesa em dedico, única i exclusivament, a fer el meu demà més feliç que el meu avui. Ciutadà del món però català fins a la medul·la faig vida a l'altra punta del planeta acompanyat d'una jove tailandesa. Aquí em dedico a servir cerveses a gent que no parla (però tampoc entén) la meva llengua. La meva educació en un sistema sectari i separatista m'ha portat a auto-considerar-me independentista de manera vehementment irracional. I m'agrada. Sóc llicenciat en periodisme tot i que he treballat més hores de repartidor de pizzes, de "banquer" o de professor d'anglès que no pas de reporter. He anat al barber a tres països diferents.

Twitter: @MFonoll
Bloc: fonoll.wordpress.com

Fins els CUPllons

El NAS núm. 156 - gener 2015 -

Per Marc Fonoll

Finals de desembre de 2015,

A qui se li va acudir organitzar una assemblea tan important en una comarca on tenen empat de capitals entre Sabadell i Terrassa?

Escric aquestes línies amb la certesa que, passés el que passés el passat 2 de gener, la trempera independentista no té res a veure amb aquell moment de joia que es vivia dies abans de les eleccions.

Llegeix més:156 Fins els CUPllons

 

Impossibilitats legals

El NAS núm. 154 - novembre 2015 -

Per Marc Fonoll

Em van ben enredar. Casa’t aquí a Austràlia i tots els teus tràmits per legalitzar a la teva xicota tailandesa seran molt més senzills. El consulat espanyol a Melbourne ho veia fàcil. Clar que a l’hora de registrar el matrimoni a Melbourne els funcionaris van adonar-se de que no m’havien advertit que ens calien les nostres partides de naixement per poder registrar el bodorrio.

Llegeix més:154 Impossibilitats legals

Quins nassos

El NAS núm. 150 - juny 2015 -

Per Marc Fonoll

El periodisme és una merda. Tots ho sabem. No ho diem per no ofendre, però com que jo personalment sóc llicenciat en periodisme, em puc permetre el comentari. El periodisme és una merda. Està mal valorat, mal pagat i és una explotació del temps personal extraordinària. Evidentment pot ser gratificant. Però no tinc gaire clar que la recompensa valgui l’esforç.

Llegeix més:150 Quins nassos

Saber vendre la moto

El NAS núm. 152 - setembre 2015 -

Per Marc Fonoll

Quan un no es creu el que ven, cal saber “vendre la moto”. En el meu cas, mai millor dit, ja que fa cosa d’un mes vaig haver de vendre la meva Kawasaki Ninja.

Llegeix més:152 Saber vendre la moto

Pagar sense diners

El NAS núm. 149 - maig 2015 -

Per Marc Fonoll

Després de decidir que marxaré d'Austràlia aquest mes d'agost, em va venir al cap que potser podia dedicar el meu últim mes abans d'aterrar a Catalunya fent el que millor ser fer: viatjar. De veritat, viatjar se'm dóna de meravella.

Llegeix més:149 Pagar sense diners

ENLLAÇOS