• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Toni Giménez

 

Fa pensar

Per Toni Giménez 
 gimenez Vaig néixer a Barcelona el 1959. Sóc cantant professional per a públic infantil i familiar des de 1977. Músic i compositor. Cantant folk per a adults. Professor de guitarra i de banjo. He realitzat gairebé 4.000 actuacions i he publicat, fins ara, 200 obres (138 discos i 62 llibres i cançoners). Sóc Doctor en Pedagogia i graduat en Magisteri. Les meves cançons són molt utilitzades en escoles, esplais i altres espais educatius i són difoses, arreu, a través de llibres text escolar, cançoners, llibres de música i enregistraments. Cançonaire i cançonetista, em consideren un expert en repertori infantil i en cançó tradicional i folk.

Web: tonigimenez.cat

Febleses

El NAS núm. 158 - març 2016 -

Per Toni Giménez

Hi ha un seguit de punts febles de l’ésser humà, de debilitats que es van repetint generació rere generació i que tenen abast universal. La feblesa de l’ésser humà i la seva efimeritat esdevenen en una mena de contravalors que la nostra piràmide axiològica no hauria d’incloure mai:

Llegeix més:158 Febleses

 

Aparentar

El NAS núm. 156 - gener 2016 -

Per Toni Giménez

Lluir vestits cars i de marca en dies assenyalats com per exemple el dia que es va a beneir la palma mentre que aquell home que penjarien a la creu recomanava humilitat i pobresa.

Llegeix més:156 Aparentar

Mediocritat

El NAS núm. 152 - setembre 2015 -

Per Toni Giménez

La massificació humana acaba anul•lant la bona educació. Som tants i tan diferents en actituds i valors que és aclaparador assimilar tanta varietat, en especial a les grans ciutats. Són molts els que defensen aquest gresol de cultures, aquesta barreja multiètnica, perquè el mestissatge és ric en els matisos, fet que ens enriqueix com a persones, però també és cert que la mediocritat es troba arreu on hi ha massificació d’éssers humans.

Llegeix més:152 Mediocritat

Dubtar

El NAS núm. 154 - novembre 2015 -

Per Toni Giménez

En el deambular diari, en el dia a dia de les nostres vides, no acostumem a donar la millor versió de nosaltres mateixos (això ho deixem, si és que realment ho fem, per a ocasions concretes), ens exigim poc, ja sigui per mandra o per desinterès, i preferim no canviar perquè el nostre ego considera que ja ho fem tot prou bé.

Llegeix més:154 Dubtar

PER NASSOS!

El NAS núm. 150 - juny 2015 -

Per Toni Giménez

Davant dels nostres NASsos tenim un esdeveniment per ficar-hi la NAS i no és que hagi NAScut ningú especial al poble de NAS (Baixa Cerdanya) ni que un maNASses hagi fet cap estrall ni que ens hagi tocat un viatge a NASsau (Alemanya) ni tan sols que haguem d’anar a veure dues obres de NASsos (Cyrano de Bergerac i Pinotxo) ni que la NASa hagi descobert un planeta nou ni que el veí de sobre es passi tot el dia tocant la trompa ni que el metge ens hagi recomanat de fer gimNAStica.

Llegeix més:150 PER NASSOS!

ENLLAÇOS