• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Toni Giménez

 

Fa pensar

Per Toni Giménez 
 gimenez Vaig néixer a Barcelona el 1959. Sóc cantant professional per a públic infantil i familiar des de 1977. Músic i compositor. Cantant folk per a adults. Professor de guitarra i de banjo. He realitzat gairebé 4.000 actuacions i he publicat, fins ara, 200 obres (138 discos i 62 llibres i cançoners). Sóc Doctor en Pedagogia i graduat en Magisteri. Les meves cançons són molt utilitzades en escoles, esplais i altres espais educatius i són difoses, arreu, a través de llibres text escolar, cançoners, llibres de música i enregistraments. Cançonaire i cançonetista, em consideren un expert en repertori infantil i en cançó tradicional i folk.

Web: tonigimenez.cat

Madurar

El NAS núm. 149 - maig 2015 -

Per Toni Giménez

Observant certs comportaments dels infants, podem saber com ens mostrem els adults. I si en aquesta observació veiem actituds de mala educació per part dels nens i nenes és que el món dels adults s’ha de revisar.

Llegeix més:149 Madurar

 

Xiuxiueig

El NAS núm. 147 - març 2015 -

Per Toni Giménez

Als teatres, als cinemes, als espectacles en general, fins i tot a les biblioteques ens adonem de la poca capacitat que té l’ésser humà de fer silenci.A la mínima, tothom xiuxiueja.

Llegeix més:147 Xiuxiueig

Temps

El NAS núm. 143 - novembre 2014 -

Per Toni Giménez

En la vida social dels éssers humans, tal com l’hem organitzada i la vivim actualment, un esplèndid obsequi que podem oferir és regalar temps. Un regal que no cal anar a comprar enlloc i que no necessita ni embalatge ni llaços.

Llegeix més:143 Temps

Renovar-se

El NAS núm. 145 - gener 2015 -

Per Toni Giménez

Ho hem sentit a dir: renovar-se o morir. Però potser, en algun aspecte, aquest pensament de la saviesa popular pot ser superficial.

Llegeix més:145 Renovar-se

Soroll

El NAS núm. 141 - setembre 2014 -

Per Toni Giménez

Coneixeu alguna planxisteria o fusteria que hagi insonoritzat el seu local de manera que el veïnat, que ha de suportar de manera estoica el soroll del picar i picar, es vegi alliberat d’aquesta gran molèstia al llarg de tots els dies feiners i, de vegades, fins i tot els dissabtes al matí? El soroll repetitiu es fica dins nostre com un fibló i altera les ones cerebrals provocant que esdevinguem en persones més susceptibles i fins i tot, de vegades, més agressives.

Llegeix més:141 Soroll

ENLLAÇOS