• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Toni Giménez

 

Fa pensar

Per Toni Giménez 
 gimenez Vaig néixer a Barcelona el 1959. Sóc cantant professional per a públic infantil i familiar des de 1977. Músic i compositor. Cantant folk per a adults. Professor de guitarra i de banjo. He realitzat 4.000 actuacions i he publicat més de 200 obres (142 discos i 66 llibres i cançoners). Sóc Doctor en Pedagogia i graduat en Magisteri. Les meves cançons són molt utilitzades en escoles, esplais i altres espais educatius i són difoses, arreu, a través de llibres text escolar, cançoners, llibres de música i enregistraments. Cançonaire i cançonetista, em consideren un expert en repertori infantil i en cançó tradicional i folk.

Web: tonigimenez.cat

PER NASSOS!

El NAS núm. 150 - juny 2015 -

Per Toni Giménez

Davant dels nostres NASsos tenim un esdeveniment per ficar-hi la NAS i no és que hagi NAScut ningú especial al poble de NAS (Baixa Cerdanya) ni que un maNASses hagi fet cap estrall ni que ens hagi tocat un viatge a NASsau (Alemanya) ni tan sols que haguem d’anar a veure dues obres de NASsos (Cyrano de Bergerac i Pinotxo) ni que la NASa hagi descobert un planeta nou ni que el veí de sobre es passi tot el dia tocant la trompa ni que el metge ens hagi recomanat de fer gimNAStica.

Llegeix més:150 PER NASSOS!

 

Madurar

El NAS núm. 149 - maig 2015 -

Per Toni Giménez

Observant certs comportaments dels infants, podem saber com ens mostrem els adults. I si en aquesta observació veiem actituds de mala educació per part dels nens i nenes és que el món dels adults s’ha de revisar.

Llegeix més:149 Madurar

Renovar-se

El NAS núm. 145 - gener 2015 -

Per Toni Giménez

Ho hem sentit a dir: renovar-se o morir. Però potser, en algun aspecte, aquest pensament de la saviesa popular pot ser superficial.

Llegeix més:145 Renovar-se

Xiuxiueig

El NAS núm. 147 - març 2015 -

Per Toni Giménez

Als teatres, als cinemes, als espectacles en general, fins i tot a les biblioteques ens adonem de la poca capacitat que té l’ésser humà de fer silenci.A la mínima, tothom xiuxiueja.

Llegeix més:147 Xiuxiueig

Temps

El NAS núm. 143 - novembre 2014 -

Per Toni Giménez

En la vida social dels éssers humans, tal com l’hem organitzada i la vivim actualment, un esplèndid obsequi que podem oferir és regalar temps. Un regal que no cal anar a comprar enlloc i que no necessita ni embalatge ni llaços.

Llegeix més:143 Temps

ENLLAÇOS