• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Toni Giménez

 

Fa pensar

Per Toni Giménez 
 gimenez Vaig néixer a Barcelona el 1959. Sóc cantant professional per a públic infantil i familiar des de 1977. Músic i compositor. Cantant folk per a adults. Professor de guitarra i de banjo. He realitzat 4.000 actuacions i he publicat més de 200 obres (142 discos i 66 llibres i cançoners). Sóc Doctor en Pedagogia i graduat en Magisteri. Les meves cançons són molt utilitzades en escoles, esplais i altres espais educatius i són difoses, arreu, a través de llibres text escolar, cançoners, llibres de música i enregistraments. Cançonaire i cançonetista, em consideren un expert en repertori infantil i en cançó tradicional i folk.

Web: tonigimenez.cat

Renovar-se

El NAS núm. 145 - gener 2015 -

Per Toni Giménez

Ho hem sentit a dir: renovar-se o morir. Però potser, en algun aspecte, aquest pensament de la saviesa popular pot ser superficial.

Llegeix més:145 Renovar-se

 

Temps

El NAS núm. 143 - novembre 2014 -

Per Toni Giménez

En la vida social dels éssers humans, tal com l’hem organitzada i la vivim actualment, un esplèndid obsequi que podem oferir és regalar temps. Un regal que no cal anar a comprar enlloc i que no necessita ni embalatge ni llaços.

Llegeix més:143 Temps

Quatre?

El NAS núm. 139 - juny 2014 -

Per Toni Giménez

La matemàtica d’escola ens ensenya que dos més dos fan quatre i a partir aquí aquest fet queda establert per sempre més.

Llegeix més:139 Quatre?

Soroll

El NAS núm. 141 - setembre 2014 -

Per Toni Giménez

Coneixeu alguna planxisteria o fusteria que hagi insonoritzat el seu local de manera que el veïnat, que ha de suportar de manera estoica el soroll del picar i picar, es vegi alliberat d’aquesta gran molèstia al llarg de tots els dies feiners i, de vegades, fins i tot els dissabtes al matí? El soroll repetitiu es fica dins nostre com un fibló i altera les ones cerebrals provocant que esdevinguem en persones més susceptibles i fins i tot, de vegades, més agressives.

Llegeix més:141 Soroll

EFIMERITAT

El NAS núm. 137 - abril 2014 -

Per Toni Giménez

La majoria de coses són de pas, gairebé res no perdura per sempre, com a molt, es transforma. Hi ha un moment de la nostra vida en què això es fa evident per molt que abans ens ho hagin dit o ho haguem llegit. Els records que ens queden de tot allò que hem viscut ens porten a reflexionar, a nivell individual, si temps passats foren millors. Qui ho sap, algunes vegades potser si, altres vegades, potser no.

Llegeix més:137 EFIMERITAT

ENLLAÇOS